bezár
 

irodalom

2023. 06. 03.
Nyilvános a MASZRE idei felhívása
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nyilvános a MASZRE  idei felhívása A MASZRE (Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete) felhívja a szak- és szépirodalmi szerzőket (fordítókat, valamint jogutódaikat), azaz a reprográfiai jogosultakat, hogy a 2022-ben Magyarországon megjelent műveik bejelentésével, valamint a kifizetéshez szükséges adataik közlésével járuljanak hozzá műveik nyilvántartásba vételéhez, a jogdíj folyósításához.

Az Egyesület Felosztási Szabályzata értelmében minden olyan szerző, fordító és jogutód (természetes személy) jogosult reprográfiai jogdíjra, aki 2022-ben, papíralapú könyvben vagy folyóiratban Magyarországon megjelent művét 2023. december 15-ig bejelenti. A megállapított reprográfiai jogdíjat a fenti határidőig folyamatosan fizetik. A kitöltött és aláírt adatlapot lehetőleg e-mailben, az info@maszre.hu címen vagy ha erre nincs mód, akkor postán, a MASZRE 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. címre szíveskedjen elküldeni. A jogdíj megállapításához szükséges regisztrációs lap megtalálható és letölthető a www.maszre.hu oldalon, a Műbejelentés címszó alatt. A reprográfiai jogosultak személyes adatainak nyilvántartása és kezelése kizárólag a jogdíj felosztását szolgálja, az Egyesület szigorúan betartja az adatvédelemre, illetve a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi rendelkezéseket.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Nils Frahm: Day
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés