bezár
 

színház

2023. 06. 05.
KIM: Hatmilliárd előadóművészeti támogatás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
KIM: Hatmilliárd előadóművészeti támogatás Összesen hatmilliárd forint támogatást nyertek a Pest Vármegyei Kormányhivatal által hatósági nyilvántartásba vett előadóművészeti szervezetek, beleértve a minősítéssel nem rendelkező előadóművészeti szervezeteket is - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) sajtó- és kommunikációs főosztálya hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, a regisztrált előadóművészeti szervezetek támogatására fordítható keretösszeget a KIM négymilliárdról emelte hatmilliárd forintra.

Szkéné színház

A közleményben kiemelték, hogy a korábbi években előadó-művészeti többlettámogatás néven ismert pályázat döntési listái a vártnál korábban, már hétfőn 14 órától érhetőek el az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) honlapján. A miniszteri döntést követően az EMET minden érintett, szabályosan regisztrált szervezetet értesít.

A pályázati felhívásban szereplő kategóriák a következők voltak: kiemelt művészeti értékekkel bíró szakmai programok támogatása; gyermek, ifjúsági és családoknak szóló művészeti programok támogatása; nemzetközi térben megvalósuló, kiemelt előadóművészeti jelentőséggel bíró programok támogatása; határon átnyúló magyar-magyar és országhatáron belüli koprodukciók elősegítése; szakmai fesztiválok támogatása; alapműködést elősegítő, kiegészítő támogatás - olvasható a közleményben.

A kép forrása: https://www.facebook.com/kulturalisesinnovaciosminiszterium/?locale=hu_HU

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
John a Latinovitsban
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
A szexuális nevelés hiánya és TikTok a Nemzetközi Roma Színházi fesztiválon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés