bezár
 

film

2023. 08. 19.
Már várja a nézőket a megújult Corvin mozi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Augusztus 17-től újra várja nézőit a megújult Corvin. Augusztusra az aktuális premierek mellett rengeteg cinefil sorozattal készülnek a mozisok. Szeptemberben a nagy sikerű Corvin moziéjszaka is visszatér – tájékoztatta róla a sajtót a mozit üzemeltető Budapest Film Zrt.  

A közlemény szerint a nyárvégi és őszi programban kiemelt helyet kapnak az alkalmi, különleges vetítések: visszatér a nagyvászonra a Vissza a jövőbe, a klasszikus Rambo-trilógia, és a hamarosan új eposszal jelentkező Martin Scorsese nagysága előtt frappáns életmű-válogatással tisztelgnek majd. A Best Of Corvin-sorozatban pedig évfordulós kasszasikereket vetítenek a Mamma Mia!-tól A sebhelyesarcún át A sötét lovagig.

Best of Corvin

Szeptember 22-én, a Corvin moziéjszakán a hagyományoknak megfelelően egész éjen át lehet majd mozizni egyetlen karszalaggal: a műsorban premier előtti filmek és friss kedvencek egyaránt szerepelnek. Néhány cím a várható kínálatból: Barbie, Oppenheimer, Dogman, Végtelen víztükör, Jeanne Du Barry – A szerető, A szerelem természete, Suzume, Amitől félünk. Az elővétel augusztus 17-én megkezdődött a szokásos fórumokon, részletek itt olvashatók. A Facebook-eseményért ide kell kattintani.

Ősszel indul a CineKorda ritkaságokat bemutató vetítéssorozata is, amelyben moziban csak kivételes alkalommal látható, máshol nem vetített, különleges filmekkel találkozhat a közönség, a Corvin legnagyobb vásznán. A CineKorda a Corvin, a Cinema Niche és a magyarhangya összefogásában született meg. Az első film, az An Elephant Sitting Still előtt Tarr Béla tart bevezetőt, az eseményről itt közöltünk több részletet.

An Elephant Sitting Still

Hu Bo: An Elephant Sitting Still

Szeptember közepétől indulnak a családi hétvégék is a Corvinban: a Mese habbal sorozatban minden hétvégén egy-egy délutáni előadással várják majd a legkisebbeket és kísérőiket.

 

A programokról részletek a mozi honlapján és közösségi felületein találhatók.

 

Forrás: Budapest Film Zrt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszámoló a 19. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválról (szeptember 7-9.)
Greta Gerwig: Barbie
Matt Sarnecki: Egy újságíró meggyilkolása

Más művészeti ágakról

Megnyitószöveg
Rómeó és Júlia 2. avagy a Gyönyörök Palotájának könyvbemutatója
Szerelmi háromszög az első világháború árnyékában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés