bezár
 

zene

2023. 10. 17.
Valójában senki – a Három Hollóban
Horváth Florencia költő és Karádi Gergő énekes-dalszerző zenés irodalmi estje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az előadás Horváth Florencia készülő első verseskötetének anyagán alapszik, amiből Karádi Gergő megzenésített néhány szöveget.

„Különböző területekről jövünk, de igyekszünk létrehozni egy közös történetet. Hiszen a zenében is kell lennie irodalomnak  és az irodalomban is zenének. Valójában senki című estünkön nem titkolózunk, sőt megmutatjuk önmagunkat és azokat a dolgokat, amik meghatároznak minket. Művészeti ágak és élettörténetek találkozása ez. Egyszerre szólalunk meg múltban és jelenben,  emléket felidézve és azokként, akik mára lettünk.”

Horváth Florencia 2002-ben született Celldömölkön, jelenleg Budapesten él. Költő, kritikus, a FISZ tagja. 2021-ben Móricz-ösztöndíjat, 2022-ben a Salvatore Quasimodo Költőverseny elismerő oklevelét, 2023-ban Ferencvárosi József Attila Irodalmi Támogatást nyert.

Karádi Gergő 1993-ban született Budapesten. A Sorbonne Sexual zenekar énekes-dalszerzője, a Hadik-Karádi formáció egyik előadója, a Budai Gitáriskola tanára. Kulturális újságíró, az f21.hu zene rovatának vezetője.

Jegyek a helyszínen: 1500 Ft
Három Holló, 11.07. 20:00
Fotó: Peczár Henriett
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés