bezár
 

zene

2010. 03. 17.
Recoil "Event" a Diesel Klubban
Alan Wilder új albumot jelentet meg, és Budapestre látogat!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Recoil "Event" a Diesel Klubban Alan Wilder közel 25 éves vállalkozása, a Recoil új, gyűjteményes albummal jelentkezik 2010 tavaszán, Selected címmel. A kiadvány a Recoil klasszikus trackjeit tartalmazza, melyeket maga Alan Wilder válogatott össze e speciális megjelenésre.
"A gyűjtemény a személyes kedvenceimet sorakoztatja fel, remaszterelve, és egy olyan egyveleggé összegyúrva, amit jómagam egybefüggő és totális hallgatási élményként jellemeznék." (A.W.)

A Selected kompilációs album szimpla és limitált, dupla CD-s formátumban is napvilágot lát április 19-én. A dupla CD-n számos új remix és alternatív verzió is helyet kap, melyeket megint csak Alan Wilder válogatott össze, Paul Kendall segítségével.

Recoil "Selected"A Recoil projekt 1986-ban született, egy két-trackes experimentális EP formájában. A Recoil életmű legfontosabb mérföldkövei az Unsound Methods, a Liquid és a subHuman című albumok - az 1997 és 2007 közé eső időszakból.

Az elmúlt egy évtizedben Alan-nek mindvégig hűséges társa volt munkájában Paul Kendall (PK), aki hozzátette saját, egyéni látásmódját is a Recoil egészéhez. Emellett számos szerzővel, énekessel és zenésszel tartós munkakapcsolatot alakított ki PK - többükkel találkozhatunk ezen a válogatáson is.

A Selected albumot Alan és PK egy európai és USA turnén is bemutatja, ami Selected Events néven fut majd, s amelynek egyik állomása Budapest lesz, április 16-án.

És hogy mit ígér erre a különleges estére a „Mester”?
"Gyertek el (…) és nézzétek meg magatok! " (A.W.)

Időpont: 2010.04.16. 20:00
Helyszín: Diesel Klub (volt E-Klub)
Jegyek elővételben:

az eventim hálózatban és a
ticketportálon

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés