bezár
 

zene

2010. 03. 17.
Recoil "Event" a Diesel Klubban
Alan Wilder új albumot jelentet meg, és Budapestre látogat!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Recoil "Event" a Diesel Klubban Alan Wilder közel 25 éves vállalkozása, a Recoil új, gyűjteményes albummal jelentkezik 2010 tavaszán, Selected címmel. A kiadvány a Recoil klasszikus trackjeit tartalmazza, melyeket maga Alan Wilder válogatott össze e speciális megjelenésre.
"A gyűjtemény a személyes kedvenceimet sorakoztatja fel, remaszterelve, és egy olyan egyveleggé összegyúrva, amit jómagam egybefüggő és totális hallgatási élményként jellemeznék." (A.W.)

A Selected kompilációs album szimpla és limitált, dupla CD-s formátumban is napvilágot lát április 19-én. A dupla CD-n számos új remix és alternatív verzió is helyet kap, melyeket megint csak Alan Wilder válogatott össze, Paul Kendall segítségével.

Recoil "Selected"A Recoil projekt 1986-ban született, egy két-trackes experimentális EP formájában. A Recoil életmű legfontosabb mérföldkövei az Unsound Methods, a Liquid és a subHuman című albumok - az 1997 és 2007 közé eső időszakból.

Az elmúlt egy évtizedben Alan-nek mindvégig hűséges társa volt munkájában Paul Kendall (PK), aki hozzátette saját, egyéni látásmódját is a Recoil egészéhez. Emellett számos szerzővel, énekessel és zenésszel tartós munkakapcsolatot alakított ki PK - többükkel találkozhatunk ezen a válogatáson is.

A Selected albumot Alan és PK egy európai és USA turnén is bemutatja, ami Selected Events néven fut majd, s amelynek egyik állomása Budapest lesz, április 16-án.

És hogy mit ígér erre a különleges estére a „Mester”?
"Gyertek el (…) és nézzétek meg magatok! " (A.W.)

Időpont: 2010.04.16. 20:00
Helyszín: Diesel Klub (volt E-Klub)
Jegyek elővételben:

az eventim hálózatban és a
ticketportálon

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Interjú Szabó Dániellel külföldi érvényesülésről, versenyzésről, a siker lehetséges jelentéseiről
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kovács Balázs válaszol
Lully–Molière: A kénytelen házasság
Mayhem-koncert + Mortiis, Exodikon a Barba Negrában, 2022. április 29.

Más művészeti ágakról

irodalom

Urbán Bálint: Obscuro, FISZ, Budapest, 2020
Transzdiszciplináris Traumatudomány: Trauma Kortárs és Történeti Perspektívákon Keresztül címmel angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem a CEU budapesti kampuszán, 2022 július 11-16.
Zoltán Gábor: Levegőt venni, Kalligram Kiadó, Budapest, 2022
Egy házasság helyzete (2. évad)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés