bezár
 

film

2008. 11. 25.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 26.
Betegen is folytatjuk az adást!!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 26. Vasárnap harcban álltam a gravitációval, a gyomrom forgásával és még a hóeséssel is, vagyis enyhe rosszullétem miatt késett az ajánló. Nade engem nem lehet megállítani holmi bacilusokkal, bal oldalamon a hányózacskó, jobbomon a literes Borsodi, előttem a klaviatúra, és csak írok és írok és írok... mindent az olvasóért, no felár!!!
HÉTFŐ

TV2, 13:15: Vadnyugati bosszúállók
- A jó, a rossz és David Bowie. Az egykori glam-sztár a Fantasztikus Labirintus után egy újabb vegyes érzelmeket generáló filmben, a vadnyugaton.
Az ott D. Bowie, ja
HBO Comedy, 20:30: Multikultik - vígjáték, faszság. Igen, már a címéből meg tudom mondani.

m2, 21:00: Veszélyes hazugságok - adott egy gazdag és nős geci meg a szeretője, ám az idillbe egy titokzatos telefonáló csúnyán belerondít...

m1, 23:40: Takács Zsuzsa 70 - beszélgetés a Kossuth-díjas írónővel.

m1, 0:10: Szeress, ha mersz - megalázottságból kimentett kiscsaj a megmentőjével fasza kis érzelmi zsarolásos játékba kezd. Miért nem létesítenek egyből szado-mazo kapcsolatot, az egyszerűbb lenne...

KEDD

TV2, 12:50: A Sivatagi Róka hadjárata - egy kis második világháború, abból is az afrikai rész, Rommel és a kamerádok.

Cinemax, 15:10: A mama üzleti útra ment - Almodóvar egyik kedvenc színésznője, Victoria Abril mint lázadó háziasszony, a maga sajátos férjnevelési eszközeivel.
A mama üzleti útra ment
Filmmúzeum, 20:00: Párizsi szívdobbanás - krimibe oltott zenés film, amiben számtalan kultfigura alakítja önmagát (Edith Piaf, Juliette Gréco, Gregory Peck, Gary Cooper)

film+, 21:10: Az igazság árnyékában - It's Rayne-ing Blood! az Uwe Boll-fesztivál folytatódik! A Mester méltán leghíresebb műve kerül a vetítővászonra, a Bloodrayne, amit hiába hogy átkereszteltek, attól még nem lett jobb. Akik szerették a játékot, kerüljék messzire, akik viszont az "annyira szar hogy már jó"-filmkre buknak, ki ne hagyják. Kristanna Loken a forró bőrnadrágban! És! Ben Kingsley! Michelle Rodriguez! Billy Zane! Meat Loaf!
Bloodrayne
Duna II. Autonómia, 21:30: Halálos hajsza - ...és a hírességek csak jönnek! Claudia Schiffer és Coolio! Egy krimiben! Amiben egy tekercs film a bizonyíték!!! Komoly vetélytársa ez a Bloodrayne-nek, érzem!

m1, 23:25: Fotográfia - a hírességek helyét elfoglalta a fotográfia mint vándortéma, és a film hősei is vándorolnak, amint mesterségüket gyakorolják (fényképész meg retusőr). Gyorsfelvétel a magyar rögvalóságról.

RTL Klub, 1:25: Parazita - dráma a fúrótoronyban, gyilkos organizmusok és terrorista természetvédők. Elfogulatlan film, na.
A Parazita
Hustler: 2:23 Britney Rears - kellemesen butuska hardcore-paródia Ms. Spears életéről. Tudom hogy biztos ajánlottam már valamelyik részét, dehát a jó pornó ritka mint a fehér holló.

SZERDA

TV2, 13:15: Ádám és Éva magánélete - Paul Anka egy vallásos témájú blődliben.

Filmmúzeum, 20:00: A legtitkosabb ügynök-W4C - mi, magyarok megcsináltuk a saját Kojak-ünket, a csehszlovákok pedig a maguk James Bond-ját. De vajon a W4C-ügynök csinálta-e a WTC-s balhét???

m2, 21:00: A gyilkos agy - nem az agykontroll káros hatásairól, hanem egy nyomozónő mániájáról egy régi ügy iránt.

RTL Klub, 21:20: A nyakörv - modernizált Equus-történet a Massive Attack zenéjével, Jet Li, Morgan Freeman és Bob Hoskins főszereplésével. Ez utóbbi tök úgy néz ki itt, mint a Pingvin (a tim Burton-féle Batmanből) és Kicsi Én (az Austin Powers-filmekből) keresztezése.
Dr. Genya
Filmmúzeum, 21:35: Határsáv - Charles Bronson mint határőr. Amerikának nincsenek schengeni határvonalai, főleg nem Mexikó felé.

AXN, 22:00: 28 nap - Sandra Bullock egy zombifilmben, ami arról szól, hogy they tried to elvinni engem a rehabra, de én aszontam, hogy egy lófaxot. Nade komolyra véve: alkoholizmus után rehab, a rehabon meg új barátságok. Én erre iszom egyet.


CSÜTÖRTÖK

TV2, 12:50: Vissza a jövőbe 3. - még Elisabeth Shue ellenére SEM ajánlom, csak a nagyonfanoknak. Három rész túl sok ebből.

Filmmúzeum, 20:00: Képvadászok - ez viszont NEM a fotográfia diszkrét bájáról szól, hanem egy műkincsablásról. Echte magyar bonyodalom...

HBO, 21:20: A kis áruló - az "ellenséggel" (aki ezúttal egy brit katona) barátságot kötő lázadót (izraeli kisfiú) bíróság elé állítják. Már akkor is furcsa bírt lenni az igazságszolgáltatás.

TV2, 21:45: A főnököm lánya - Ashton Kutcher ellenszenves pofázmánya és Carmen Electra gyönyörű csöcsei ugyanazon filmben. Sajnos az egyik nem ellensúlyozza a másikat, főleg hogy az utóbbiak mindvégig ruha alatt maradnak. Szóval: kerüld.

m1, 23:30: MTV Hangerő - a talpalávalót szolgáltatja: Dopeman és (NÉPI :D) zenekara...LOL

Duna Televízió, 22:35: Apa és fia - ellentmondásos film egy nem hagyományos apa-fia kapcsolatról. Most akkor vérfertő vagy nem vérfertő, ez itt a kérdés.

PÉNTEK
HBO, 11:25: Reszkessetek, repülők! - gyerekfilm, karácsony esti sztorival. A reptéri alkalmazottnak pár kölyök szakad a nyakába.
RESZKESS GESZTI!!!!!!!!!
Te vagy az, apu?
RTL Klub, 11:25: Nagyon lazák - eredeti címén Hairshirt, volt egy ilyen R.E.M.-szám is. Ami miatt esetleg érdemes belenézni, az Neve Campbell, amúgy egy szimpla szerelmes-ifjúságos történet, ergo kihagyható.
FINALLY LEGAL!!!
m2, 21:55: Kívül tágasabb - Wim Wenders a rendezői székben, a zenéért T-Bone Burnett felel, a főbb szerepekben Jessica Lange, Tim Roth, Fairuza Balk, az ex-cowboyt pedig Sam Shepard alakítja.
Csak nem némi CP???? LOL
HBO, 22:00: Elhagyott szoba - Antal Nimród goes Hollywood. Fiatal pár a hotelszobában, ahol rájuk is hasonló sors vár, mint a többi korábban itt lakóra: horrorfilmet csinálnak az életükből.

Viasat3, 23:05: Az illuzionista - horror, eredeti címén Lord of Illusions. Remélem lesz benne jó sok vér.

Duna Televízió, 23:10: A szavak titkos élete - kellemes, szerelmes filmecske, olajfúrótoronnyal és időleges vaksággal, na meg egy Torrente-filmekből ismerős mellékszereplő, Javier Cámara. Ez a kacsa pedig később a Comedy Centralon tűnt fel:
A szavak titkos élete
(csak azért raktam be, hogy ne vádolhasson senki hímsovonizimussal meg kirekesztéssel).

SZOMBAT

Cinemax, 7:40: Pálfordulás - gazdag ügyvéd annyira toleráns, hogy szegénynegyedbe megy lakni. Megszívja. A film maga időpocsékolás, hogy szegénynegyedben lakni nem jó, azt eddig is tudtuk, sokan közülünk a saját bőrünkön.

HBO, 9:15: XL szerelem - nagy test, nagy élvezet, avagy nincs azzal baj, ha egy nőn van mit fogni! Egésség!!!
Extralarge Love!
RTL Klub, 16:25: Én és a hercegem - a sulibüfében gályázó amerikai egyetemistacsaj (fel kell készülni a bölcsész-jövőre, ugye) szerelmes lesz a munkatársába, aki dán királyfi. Kínjában elmegy Dániába megnézni magának a srác családját.
Én és a hercegem :DDDD
Cinemax, 20:00: Tenacious D, avagy a kerek rockerek - szigorúan ajánlott. Jack Black vígjátékai szinte mindig jók, a Tenacious D-t csak EGY dolog tartja vissza attól, hogy majdnem olyan jó legyen mint a Spinal Tap, az pedig az, hogy fingós viccek vannak benne, örülnék ha ezekből minél kevesebb lenne minden filmben. Egyáltalán, mi a vicces a fingásban, a hugyozásban meg a szarásban?
A Kerek Rockerek
HBO, 20:00: A szerelem gyűrűje - amerikai szerelmes-háborúsmúltas hasfájás. Még Neve Cambell ellenére sem ajánlom. Shirley MacLaine meg amióta new age-papnő lett, elvesztette előttem a maradék hitelét is, nem mintha olyan sok lett volna neki.

Duna Televízió, 20:05: 80 huszár - Sára Sándor és Csoóri Sándor közös munkája. 48-ban 80 magyar katona külföldről hazaindul, hogy segítse ezt a lángoktól ölelt kis országot. Vegyetek példát róluk.

Filmmúzeum, 20:30: Főnök szoknyában avagy Egérke a férfiak között - amikor a szélhámosokat (Louis De Funes, Maurice Biraud) hámozza egy talpraesett leányzó (Danny Saval). Egerszegi Krisztinát itt senki ne keresse, max. a reklámblokkban!
Főnök szoknyában
film+, 21:30: Véres telihold - "Fenn, magasan a hegyekben és a telihold alatt egy időtlen gonosz éled. Az újraéledő ragadozó vad kegyetlenségénél már csak kielégíthetetlen éhsége nagyobb, ráadásul emberre vadászik." Bizony, az ősi gonosz emberhúsra éhes, fiatal fiúk és lányok húsára:
ARRRGGHHH!!! Visszatért!
"ahogy fogy az emberek száma és csökken az erejük, egyre erősebben fogalmazódik meg bennük a kérdés: hogyan lehet megölni a megölhetetlent?" SEHOGY!!! MERT:
Pedobeart nem lehet kicsinálni

Viasat3, 23:05: 36 óra a halálig - a sörfőző a cégét védve szembekerül a helyi maffiával. Nem is kérdés hogy kinek drukkolok! Egésség!!!

TV2, 23:05: Delta Kommandó - Chuck Norris és Lee Marvin egy filmben. Patrikotikus, hősies film, a terroristákat mind Abdulnak hívják, és így ismerkednek:
Ismerkedési technikák haladóknak
film+, 23:10: Rágcsálók 2. - Az új támadás - HAHAHAHAHA. Nem hiszem el. Még egy bőrt lehúztak a patkánytémáról? Súlyos...:DDD

RTL Klub, 2:05: Az internet csodái (szín. angol ism. sor., 12. rész) - The internet is 4 PORN!!!!!!!!!!!4 És itt az egyik csodája, csak hogy mindenki képben legyen:
AZ INTERNET CSODÁJA!!!!!

VASÁRNAP

Duna Televízió, 13:30: Az éjszaka lánya - az agymosott örömlány öntudatra ébred, de legalábbis megpróbálja felszabadítani az öntuda-táááááááát, ahogy az Illés zenekar mondta volt.
Az éjszaka lánya: Muráti Lili
RTL Klub, 14:25: M, mint muskétás - F, mint faszság! Amerikai történelmi filmsorozat első része. A Kardok Királynője és a Három testőr katyvasza. Kicsit olyan mint a főszereplő hölgy neve: Karen Cliche.
Klisés Karen!
Filmmúzeum, 14:45: Folytassa, Henrik - NE folytassa, felség! Az angol királyi ház szaporodásának a szájszag szab gátat. Valami bűzlik Angliában is!

Viasat3, 17:05: Rocketeer - a rakétahátú embör a világ megmentéséért küzd. Már a bemutatókor se nagyon tetszett, ma ezt ilyen pre-steampunk-akárminek is lehetne nevezni, de nem az.

RTL Klub, 20:00: Nemzetbiztonság Bt. - avagy miért szar ha magánkézbe meg őrző-védő Kft.-nek adjuk a hadsereget! Vígjáték, de valahogy nem tudok rajt' mulatni.
HAHAHA
m2, 21:00: Musa-A harcos - kínai kardozós-izélős film, a Ming-diansztia és a Yuan-család harca közös összeborulásba torkollik, hogyaszongya: "a harcban egy Yeo-sol nevű, felszabadított rabszolga is kitűnik lándzsatechnikájával." Elvileg történelmi film, de a kínai történelem elég szelektív, mint azt tudjuk.
Musa (Ziyi Zhang)
hírTV, 22:06: Magyar apró - apróhirdetéseken keresztül mutatják be kis hazánk életét. Tragikomédia a javából.

RTL Klub, 1:20: Sokk-show - sookolónak szánt faszság. Jellemző, hogy a valóságsókban élenjáró csatorna tűzte műsorára, legalább annyira álságos ez, mint árpa attila könyve ugyanerről. Mindegy, ha a főszereplők meghalnak, akkor nézni fogom.

Most lefordulok a székről, és elalszom, nektek jó mulatást, ha koppanást hallottok a szomszédból, az az én fejem volt, üdv!
nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Prikler Mátyás: Hatalom

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés