bezár
 

irodalom

2020. 09. 16.
Protokoll a Prae Kiadó könyvheti bemutatóin
2020. szeptember 17-20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Protokoll a Prae Kiadó könyvheti bemutatóin Nyolc könyv szerzői, lehetséges olvasói örömét nem vesszük el. A járványhelyzet rengeteg mindent megváltoztatott az életünkön. A totális zárás elkerülésére játszik a hivatalos kormányzati kommunikáció, mindenkitől a szabályok betartását kéri, így a Prae Kiadó is minden könyvét be fogja mutatni.

A Kis Présház csapatával a következőket tervezzük a biztonság érdekében:

  • vendégeinket meg fogjuk kérni, hogy csak az jöjjön be, aki egészségesnek érzi magát
  • csak annyi embert engedünk majd be, akik biztonságos távolságban tudnak elhelyezkedni
  • aki maszkban akar lenni, az legyen abban, nem ciki egyáltalán, sőt
  • nyitva tartjuk az ajtót a szellőzés érdekében
  • hangosítást használunk, és az utcai terünkön elhelyezünk két hangfalat, így ott is lehet majd hallani, miről van szó bent (a két nagy portálüvegünk pedig kiváló belátást biztosít)
  • minden szereplőnek fertőtlenített szivacsos külön mikrofont adunk, és minden beszélgetés után fertőtlenítjük a szivacsokat
  • már a műsor előtt fél-egy órával lehetővé tesszük a Kis Présház előtti dedikálást, így is el tudjuk kerülni a tumultust
  • Facebook-közvetítés lesz az eseményről, így aki lemarad, az is láthatja, mi történt, a Prae Kiadó Facebook-oldalán, itt: https://www.facebook.com/PraeKiado

 

Több könyvhöz kísérleti jelleggel koktél készül, melyeket a közönségsiker az itallapon tarthat majd.

Időpontok

2020. 09. 17.

18:00 Halmai Tamás Kint lények járnak című kötetét a szerzővel Balogh Endre mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Kabai Csaba, Kabai Lóránt és Kabai Zoltán Horizont című kötetét a két utóbbi testvér mutatja be. 19 órától kültéri dedikálás.

2020. 09. 18.

18:00 H. Nagy Péter Karanténkultúra és járványvilág című könyvét Molnár T. Eszter író, immunbiológus és Balogh Endre mutatja be, a szerző online kapcsolódik be a beszélgetésbe

20:00 Nyerges Gábor Ádám Mire ez a nap véget ér című könyvéről a szerzővel Torma Mária beszélget, előtte fél órával kültéri dedikálás.

2020. 09. 19.

18:00 Halász Margit Hetvenhét vörös bárány. Jane Haining emlékére címmel írt és Bogdán Viki által illusztrált könyvét a szerzővel Világos Beatrix szerkesztő mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Chrétien de Troyes Lancelot, a Kordé Lovagja című könyvét a fordító, Vaskó Péter és Balogh Endre mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

2020. 09. 20.

18:00 Kertész Erzsi Az átutazó című kötetéről Raposa Renáta beszélget a szerzővel, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Turbuly Lilla Az Alaszkai-öböl című novelláskötetéről a szerzővel Világos Beatrix beszélget, előtte fél órával kültéri dedikálás.

A Prae Kiadó létrehozta webshopját, bankkártyás fizetéssel: www.praekiado.hu – itt minden kötet megtalálható. Jó böngészést!
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés