bezár
 

irodalom

2020. 09. 16.
Protokoll a Prae Kiadó könyvheti bemutatóin
2020. szeptember 17-20.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Protokoll a Prae Kiadó könyvheti bemutatóin Nyolc könyv szerzői, lehetséges olvasói örömét nem vesszük el. A járványhelyzet rengeteg mindent megváltoztatott az életünkön. A totális zárás elkerülésére játszik a hivatalos kormányzati kommunikáció, mindenkitől a szabályok betartását kéri, így a Prae Kiadó is minden könyvét be fogja mutatni.

A Kis Présház csapatával a következőket tervezzük a biztonság érdekében:

  • vendégeinket meg fogjuk kérni, hogy csak az jöjjön be, aki egészségesnek érzi magát
  • csak annyi embert engedünk majd be, akik biztonságos távolságban tudnak elhelyezkedni
  • aki maszkban akar lenni, az legyen abban, nem ciki egyáltalán, sőt
  • nyitva tartjuk az ajtót a szellőzés érdekében
  • hangosítást használunk, és az utcai terünkön elhelyezünk két hangfalat, így ott is lehet majd hallani, miről van szó bent (a két nagy portálüvegünk pedig kiváló belátást biztosít)
  • minden szereplőnek fertőtlenített szivacsos külön mikrofont adunk, és minden beszélgetés után fertőtlenítjük a szivacsokat
  • már a műsor előtt fél-egy órával lehetővé tesszük a Kis Présház előtti dedikálást, így is el tudjuk kerülni a tumultust
  • Facebook-közvetítés lesz az eseményről, így aki lemarad, az is láthatja, mi történt, a Prae Kiadó Facebook-oldalán, itt: https://www.facebook.com/PraeKiado

 

Több könyvhöz kísérleti jelleggel koktél készül, melyeket a közönségsiker az itallapon tarthat majd.

Időpontok

2020. 09. 17.

18:00 Halmai Tamás Kint lények járnak című kötetét a szerzővel Balogh Endre mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Kabai Csaba, Kabai Lóránt és Kabai Zoltán Horizont című kötetét a két utóbbi testvér mutatja be. 19 órától kültéri dedikálás.

2020. 09. 18.

18:00 H. Nagy Péter Karanténkultúra és járványvilág című könyvét Molnár T. Eszter író, immunbiológus és Balogh Endre mutatja be, a szerző online kapcsolódik be a beszélgetésbe

20:00 Nyerges Gábor Ádám Mire ez a nap véget ér című könyvéről a szerzővel Torma Mária beszélget, előtte fél órával kültéri dedikálás.

2020. 09. 19.

18:00 Halász Margit Hetvenhét vörös bárány. Jane Haining emlékére címmel írt és Bogdán Viki által illusztrált könyvét a szerzővel Világos Beatrix szerkesztő mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Chrétien de Troyes Lancelot, a Kordé Lovagja című könyvét a fordító, Vaskó Péter és Balogh Endre mutatja be, előtte fél órával kültéri dedikálás.

2020. 09. 20.

18:00 Kertész Erzsi Az átutazó című kötetéről Raposa Renáta beszélget a szerzővel, előtte fél órával kültéri dedikálás.

20:00 Turbuly Lilla Az Alaszkai-öböl című novelláskötetéről a szerzővel Világos Beatrix beszélget, előtte fél órával kültéri dedikálás.

A Prae Kiadó létrehozta webshopját, bankkártyás fizetéssel: www.praekiado.hu – itt minden kötet megtalálható. Jó böngészést!
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Operálj nyucává végleg! Operálj nyucává végleg!
A Margó Fesztivál Világirodalmi színpadán mutatták be Csepregi János, Dániel András és Kollár Árpád új könyvét, a Nyuca bestiáriumot (Scolar Kiadó, 2021)
irodalom

Szobor helyett hús-vér ember Szobor helyett hús-vér ember
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 7. nap
irodalom

Senki se tenger, mindenki óceán Senki se tenger, mindenki óceán
Irodalmi Diszkó Szegeden
irodalom

Mindig minden jó lesz Mindig minden jó lesz
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 3. nap

Más művészeti ágakról

Tarek Boudali: 30 nap maximum
Interjú Káli Gáborral versenyekről, karrierépítésről, zenei együttműködésekről
art&design

A techno mint életérzés A techno mint életérzés
Utózengés: a Techno Worldsről az Art Quarter Budapestben
gyerek

Szuperhős ógörög köntösben Szuperhős ógörög köntösben
Tasnádi István: Helló, Héraklész!, Pagony, 2021


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés