bezár
 

irodalom

2016. 06. 08.
A Napraforgó Könyvkiadó az Ünnepi Könyvhéten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Napraforgó Könyvkiadó az Ünnepi Könyvhéten A Napraforgó Könyvkiadó könyvheti újdonságai

Az Ünnepi Könyvhéten új kötetekkel bővül a tavaly útára indított sorozatunk, a Bella Donna, amely egy olyan kislányról szól, aki a többiekkel ellentétben nem tündér vagy királylány szeretne lenni, hanem boszorkány. Azt szeretné, ha egy olyan család vinné őt haza a gyermekotthonból, ahol születése óta él, amely elfogadja őt olyannak, amilyen. Ám senki sem tűnik elég jónak, míg egy nap meg nem jelenik a titokzatos Lili… talán ő valóra tudja váltani Bella minden álmát? 

A két új kötetben Bella tovább ismerkedik a boszorkányok varázslatos világával. 

 

Bella Donna 3. – A tanonc

 

Bella boszorkánytanonc – ami azt jelenti, hogy még csak tanulja, hogyan kell használnia az erejét, éppen ezért kizárólag otthon, a Vajákos úton varázsolhat. De a mágia olyan szuper, hogy nehéz betartani a szigorú szabályokat! Hiszen seprűn lovagolni nagyon jó móka, és egy varázsigével mindent el lehet intézni… vagy talán mégsem? 

Bella Donna 3. – A tanonc

9789634457923

 

Bella Donna 4. – A mágikus macska                           

 

Amikor Bella véletlenül elviszi az iskolába Pegathát, a kedvenc cicusát, aki rémülten elrohan, kitör a pánik. Habár a Vajákos út összes lakója egyesíti az erejét a keresésben, a macska nem kerül elő. Ennek csak egyetlen oka lehet: valaki elvarázsolta! De mégis ki tenne ilyet, és miért? 

Bella Donna 4. – A mágikus macska

9789634457930

1 490 Ft

 

Szintén a Könyvhéten kerül először a nagyközönség elé legújabb ismeretterjesztő sorozatunk, a KÓDGÉP, amely a programozás világába vezeti be a gyerekeket – és a velük foglalkozó felnőtteket is.

 

Kódgép 1-4. Programozási útmutató lépésről lépésre

 

A KÓDGÉP-sorozat a számítógép-programozás világába vezeti be a gyermeket: a négy kötet lépésről lépésre viszi végig őket az alapfogalmaktól kezdve a LOGO, a Scratch, a Python, a HTML és a JavaScript programozási nyelveken át az egészen komplex programozási feladatokig. Hiánypótló módon mutatja be a programozás világát a gyerekeknek, megismerteti velük a legfontosabb alapfogalmakat, alapelveket, és a hibajavítás lépéseit is. Minden kötet végén megoldások és minilexikon is segít abban, hogy a gyermek teljes képet kapjon az adott kötetben tárgyalt fogalmakról. 

Kódgép 1-4. Programozási útmutató lépésről lépésre

9789634457459

Kódgép 1-4. Programozási útmutató lépésről lépésre

9789634457466

Kódgép 1-4. Programozási útmutató lépésről lépésre

9789634457473

Kódgép 1-4. Programozási útmutató lépésről lépésre

9789634457480

1 290 Ft

 

Kódgép – Útmutató felnőtteklnek

 

A kötet a felnőtteknek – szülőknek és tanároknak – nyújt segítséget abban, hogy a KÓDGÉP-sorozat négy kötetében bemutatott anyaghoz biztos hátteret kapjanak: bővebb információkat találnak a kulcsfogalmakról, javaslatokat olvashatnak arra, hogyan segítsék a gyermekeket a problémák megértésében és megoldásában. A kötet további, az alapkötetekben nem szereplő feladatokat is rejt, amelyekkel a gyorsabban haladó gyermekek fejlődését segíthetik. Technikai segítséget és hibajavítási tippeket kapnak minden, a sorozatban bemutatott nyelvhez, vagyis a LOGO-hoz, a Scratch-hez, a Pythonhoz, a HTML-hez és a JavaScripthez is.

Kódgép – Útmutató felnőtteklnek

9789634457497

1 990 Ft

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Áfra János volt a Költőim sorozat áprilisi vendége
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója

Más művészeti ágakról

Luca Guadagnino: Challengers
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés