bezár
 

film

2011. 11. 08.
Barney és a nők: premier előtti vetítés az Odeonban
Játssz, mozizz - a magyarhangyával és a Corner Filmmel az Odeonban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Barney és a nők: premier előtti vetítés az Odeonban A Corner Film, az Odeon és a magyarhangya bemutatja premier előtt a Barney és a nők című vígjátékot. Az időpont: 2011. november 18. 20h. A helyszín: Odeon Lloyd mozi. És amit még tudni kell...
Amit tudni kell, hogy Barney Panofsky, a mufurc filmproducer csapongó élete során talán több nőt fogyasztott el, mint szivart, nem mintha botrányos apjától különb nevelést kapott volna, és mire két balul elsült házassága után végre megtalálja a tökéletes nőt, már nem biztos, hogy képes mellette kitartani. Vagy meg tud változni egy káros szenvedélyekkel teli, lobbanékony és konok fickó, ha megérinti a szerelem?

2O1O- ben Paul Giamatti ezért az alakításáért Golden Globe díjat kapott. A történet Mordecai Richler nálunk is megjelent sikerkönyvének adaptációja, és sztárokból sincs hiány.

<iframe width="420" height="243" src="http://www.youtube.com/embed/J9ZLzcMw75Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barney és a nők

Rendező: Richard J. Lewis

Szereplők:
Paul Giamatti (Barney Panofsky)
Rosamund Pike (Miriam Grant-Panofsky)
Dustin Hoffman (Izzy Panofsky)
Jake Hoffman (Michael Panofsky)
Atom Egoyan (O'Malley)
Macha Grenon (Solange)


A premier előtti vetítéshez játék is kapcsolódik:

A bemutatóra most kétszemélyes jegyet lehet nyerni, ehhez nem kell mást tenni, mint lájkolni a film rajongói oldalát a facebookon, valamint válaszolni a következő, bitang egyszerű kérdésre:

Paul Giamattit melyik filmben nyújtott alakításáért jelölték Oscar-díjra?

a) Kerülőutak
b) A remény bajnoka
c) Barney és a nők

A helyes megfejtés betűjelét aeon_flux@freemail.hu e-mail címre várják "barney" tárggyal 2011. november 15., éjfélig bezárólag. A nyertest e-mailben értesítik.

A Barney oldalát lájkolók között hamarosan még két jegyet sorsolnak ki a 18-ai vetítésre, melyre mindenképp érdemes eljönni, a résztvevők ugyanis jegyet nyerhetnek Az élet fája (The Tree of Life) premier előtti vetítésére, ezzel elsőként láthatják majd Terrence Malick mesterművét. (A PRAE.HU-n a címre kattintva olvashatnak Malick filmjéről.)


A vetítés facebook eventje:
https://www.facebook.com/event.php?eid=186876964727665

Jegyár: elővételben 1O5O/ helyszínen 125O


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Bakony Alexa: Tobi színei
Badits Ákos: Űrpiknik
Interjú Menyhei Szabolcs visual effects artisttal a sikerhez vezető eltökéltségről, tanulni vágyásról és tudatos karrierépítésről
Nagy Viktor Oszkár: Becsúszó szerelem

Más művészeti ágakról

színház

Mindig bennem volt a játék szeretete Mindig bennem volt a játék szeretete
Interjú Szabó K. Istvánnal marosvásárhelyi tanulmányairól, külföldön szerzett rendezői tapasztalatairól és további terveiről
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
irodalom

Termőtestek Termőtestek
Sepsi László regényrészlete a Prae spekulatív fikció témájú számából
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés