bezár
 

art&design

2012. 04. 15.
Húsvér Mesék
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Három Hét Galériában április 18-án 19:00-kor nyílik Fehér Vera Húsvér Mesék című kiállítása, a tárlatot Kovács Dénes pszichológus nyitja meg. A rendezők ehető virágokkal és rózsavízzel várnak mindenkit.
Fehér Vera, művészeti polihisztor, ő az, akit a Hibaista fotógráfia "Anyukájának" neveznek, de mindemellett grafikákat készít, ír, rajzol. Kicsit mindenbe belekóstol. Saját elmondása szerint: "Ezek a módszerek csak eszközök arra, hogy engedjem előbújni a kinyilatkoztatást. Fényképeknél a véletleneket hívom segítségül, olyan képeket választok ki a Nagy Összesből, amelyeken rajtam kívül munkálkodó erő (Isten ujja) jeleit fedezem fel. Az írásban próbálok szabadon asszociációkat papírra vetni, rajzoláskor is elindulok, átnövöm a lapot, mint egy növény."
Fehér Vera munkája
Most nyíló kiállítása őrült grafikáit mutatja be, amelyet Kovács Dénes pszichológus nyit meg. A kiállításon többek között lesz lapozható óriásnotesz a falon, festett kulcslyukon bekukucskáló kobold, és kanyarTrabant.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Balatont álmodom, s melléje magamat Balatont álmodom, s melléje magamat
Gondolatok Bodolóczki Linda „Nekem a Balaton” című kiállításának képeiről
art&design

Geometrizált humanizmus Geometrizált humanizmus
Interjú Ábel Tamás üvegművésszel sikerről, külföldi kapcsolatépítésről, magyarországi megélhetésről, valamint művészeti ága helyzetéről
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)

Más művészeti ágakról

irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
színház

Séta a fejekben és az utcákon Séta a fejekben és az utcákon
East End: Idővonal
gyerek

Öt budapesti séta egy füzetben
Ingyenes program a Deák17 Galéria jóvoltából az egész családnak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés