bezár
 

zene

2014. 07. 22.
Napvilágra került az Erasure új albumának tracklistája
A gyűjtők 3 CD-s deluxe box setnek örülhetnek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeptember 23-án kerül a boltokba az Erasure legújabb sorlemeze, Violet Flame címmel. Ahogy azt már korábban hírül adtuk, Vince Clarke és Andy Bell hamarosan turnéra is indul az új anyaggal. Ugyan a közép-kelet-európai régiót - az eddigi infók szerint - nem érinti a koncertkörút, de "a zene mindenkié" elvén a magyar rajongók akár egy dizájnos deluxe box settel is vigasztalódhatnak. Feltéve, hogy időben leadják rá az előrendelést...

Mostantól nyílt titok, hogy miként is nevezte el Vince Clarke és Andy Bell legújabb alomból származó tíz dal-csemetéjét. A Violet Flame album tracklistája a következő:

1. Dead Of Night
2. Elevation
3. Reason
4. Promises
5. Be The One
6. Sacred
7. Under The Wave
8. Smoke And Mirrors
9. Paradise
10. Stayed A Little Late

A 10-számot tartalmazó új Erasure LP-t az Elevation című kislemez harangozza be, melynek július 18-án volt a premierje Ken Bruce, a BBC 2 rádiósának reggeli műsorában. A digitális download, valamint hagyományos CD-single formátumban is megjelenő dallal a következő linken lehet ismerkedni:

https://soundcloud.com/erasureinfo/elevation-radio-edit/s-jvCjv

A Richard X által producerelt album limitált, deluxe box set formájában is napvilágot lát, melyre az alábbi címen vesznek fel előrendelést:

http://www.pledgemusic.com/projects/erasure/exclusives

A díszdobozos, 3-lemezes kiadás a következőket tartalmazza majd:

CD 1: Violet Flame album

CD 2: Live at The Short Circuit Festival koncertfelvétel (Ez az anyag 2011. májusában került rögzítésre a londoni Roundhouse-ban, a Mute lemezkiadó házi-fesztiválján.)

CD 3: Violet Flame Remixed (Az aktuálisj LP számainak újragondolásában részt vettek névsorával lapzártakor még nem rendelkezünk.)

A merchandise-cikkekkel és szemet gyönyörködtető 16-oldalas booklettel megpakolt dobozra érdemes mihamarabb lecsapni!

Ahogy azt láthatjuk, hallhatjuk a brit szinti-pop duó 3 évtized elteltével is aktív, és reméljük, ez még sokáig így is marad!

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Háttérinterjú Balogh Máté Andrással, a kortársPRos Kft. és az Art is Business Egyesület alapítójával a kulturális és a forprofit szféra egymásra találásáról, igényekről és lehetőségekről
Balogh Máté és Tornyai Péter kantátáinak előadása
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Janca Ákos válaszol
Pintér Tibor: Hangok és szavak erdeje könyvbemutató

Más művészeti ágakról

Neked már megvan a heti Praedád?
art&design

Háttérinterjú Deák Erikával, a Deák Erika Galéria alapítójával a hazai művészeti képzésről, a pályakezdők lehetőségeiről és arról, hogy mit jelent galeristának lenni
Peter Handke: Kísérlet a fáradtságról, Typotex, Budapest, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés