bezár
 

irodalom

2018. 03. 04.
Élek! Jövök! - Centauri visszatér
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Élek! Jövök! - Centauri visszatér Centauri, a Jégvágó, a Jákob botja és más kötetek szerzője hosszabb ideje eltűnt a virtuális hírfolyamokból. Bár többen tudni vélték, hogy kényszerű szünetről (valamilyen közösségi médiás adminisztrációs hibáról) van szó, azért az addig napi többször is bejelentkező, az olvasóival szoros kapcsolatban álló szerző eltűnése sokakban aggodalmat keltett.    

Centauri felbukkanása már magában is örömteli esemény, még jobb, hogy ismét elérhetővé vélt a honlapja, ahol naponta új bejegyzések olvashatók. Alább Centauri olvasókhoz küldött levele olvasható:

Kedves Ismerőseim, Barátaim!

Továbbra sem vagyok a hírlevelek híve, épp ezért tartózkodom is tőle, amikor csak lehet. Utoljára talán 2 éve küldtem, ezért talán elnézitek nekem ezt a megkeresést.

Két dologról szeretnék írni nagyon röviden.

Az egyik: Naponta frissülő oldallá alakult a weblapom, ahol nemcsak irodalommal, hanem természettel kapcsolatos anyagok is találhatók-olvashatók. Megtiszteltek azzal, ha meglátogatjátok.

http://centauriweb.hu/

A másik: 2017. decemberében meghirdettem Magyarország első madáretető-térképének elkészítését. Legnagyobb megdöbbenésemre pár hét alatt 10 ország közel 1500 madáretető helye regisztrált. Ez körülbelül 5.000 madáretetőt és 100-150.000 madarat jelent. A térképek mostantól a honlapomon láthatók. Arra kérlek titeket, hogy amennyiben ti is etetitek a madarakat, regisztráljatok az enisetetek@gmail.com címen. Csak az etetés helyét kell megírni :-)

Köszönöm a figyelmet, a legjobbakat kívánva:

Centauri

Fotók forrása: Centauri honlapja

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés