bezár
 

art&design

2018. 03. 19.
Absztrakt kalandozások (kiállításmegnyitó)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2018. március 23-án, péntek este hét órakor kezdődik Szekáry Zsuzsanna kortárs képzőművész kiállításmegnyitója a Szörp Kávézóban (Budapest, 1085. Baross utca 4.).

Az estet Juhász Kristóf író, újságíró, előadóművész nyitja meg, majd Bonczidai Éva író, újságíró és Lőrincz P. Gabirella költő olvasnak fel.

Szekáry Zsuzsanna 1986-ban született Budapesten, gyermekkora óta érdeklik a művészetek, többek között a festészet, a szobrászat, a kerámia- és porcelánművészet, az ötvösművészet és a komolyzene. Egyéni stílusára hatással volt az ókori egyiptomi képzőművészet, a középkori freskófestészet, az impresszionizmus, az absztrakt stílus és a különböző népek mitológiai történetei. Gazdag színvilágú festményeit mindig egyedi módon, saját ötletei által inspirálva készíti el vászonra, ritkábban farostlemezre akril festékkel. Szekáry Zsuzsanna több önálló és csoportos kiállítása után, ezúttal absztrakt festményeit mutatja be a nagyközönségnek.

A belépés díjtalan, a kiállítás egy hónapon át lesz látható.
 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés