bezár
 

építészet

2018. 07. 19.
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban Téralakítás szabad kézzel címmel látható a Magyar Belsőépítész Egyesület kiállítása a Magyar Művészeti Akadémia székházában, a Pesti Vigadóban.

Láng Judit belsőépítész, a Magyar Belsőépítész Egyesület (MABE) elnöke a június eleje óta látható tárlatról elmondta, hogy 58 alkotó anyagát mutatják be, a rajzok tulajdonképpen beszélgetések a megrendelővel. Ezek azok a belsőépítész kulisszatitkok, amelyek máskor nem kerülnek nyilvánosságra.

A kiállítás az ismert magyar belsőépítészek által készített rajzokon keresztül bemutatja munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használt tér formálásában. A belsőépítész a kézi rajz segítségével mutatja meg elképzeléseit, a megálmodott tér atmoszféráját. Ebbe az alkotói folyamatba pillanthat be a kiállítás látogatója.

Láng Judit elmondta, hogy a július 29-ig látogatható tárlaton csütörtökönként kísérőprogramon vehetnek részt az érdeklődők.

A kiállításon többek között Baliga Kornél, Fekete György, Kirády Rita Rebeka, Láng Judit, Márton László Attila, Szegő György és Szenes István rajzai is megtekinthetők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

építészet

A modernizmus és a múlt illúziója A modernizmus és a múlt illúziója
Építészeti körtúra az ezerarcú Barcelonában
építészet

Hatalmas méhkaptárra emlékeztető építmény New Yorkban
Thomas Heatherwick nagyot álmodott
építészet

Az nem lehet, hogy nincs hozzá közünk Az nem lehet, hogy nincs hozzá közünk
Tettek ideje – Lakhatási mozgalmak a 20. században

Más művészeti ágakról

art&design

Ismeretlen ismerősök Ismeretlen ismerősök
Minden múlt a múltam. #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan a Magyar Nemzeti Galériában
Jonathan Levine: Csekély esély
Esterházy az Ódry Színpadon
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés