bezár
 

építészet

2018. 07. 19.
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban Téralakítás szabad kézzel címmel látható a Magyar Belsőépítész Egyesület kiállítása a Magyar Művészeti Akadémia székházában, a Pesti Vigadóban.

Láng Judit belsőépítész, a Magyar Belsőépítész Egyesület (MABE) elnöke a június eleje óta látható tárlatról elmondta, hogy 58 alkotó anyagát mutatják be, a rajzok tulajdonképpen beszélgetések a megrendelővel. Ezek azok a belsőépítész kulisszatitkok, amelyek máskor nem kerülnek nyilvánosságra.

A kiállítás az ismert magyar belsőépítészek által készített rajzokon keresztül bemutatja munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használt tér formálásában. A belsőépítész a kézi rajz segítségével mutatja meg elképzeléseit, a megálmodott tér atmoszféráját. Ebbe az alkotói folyamatba pillanthat be a kiállítás látogatója.

Láng Judit elmondta, hogy a július 29-ig látogatható tárlaton csütörtökönként kísérőprogramon vehetnek részt az érdeklődők.

HIRDETÉS

banner

A kiállításon többek között Baliga Kornél, Fekete György, Kirády Rita Rebeka, Láng Judit, Márton László Attila, Szegő György és Szenes István rajzai is megtekinthetők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

építészet

Miénk ez a tér! Miénk ez a tér!
Budapest a lehetőségek városa
építészet

Fába borult vidék Fába borult vidék
Véget ért a Hello Wood Építész Mustra 2017
építészet

Így fedezd fel az épületeket díszítő geometriát! Így fedezd fel az épületeket díszítő geometriát!
Különutak - Karl-Heinz Adler és a magyar absztrakció

Más művészeti ágakról

gyerek

Mesél az erdő Mesél az erdő
Gyereknapra, szeretettel
Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
The Lazys: Tropical Hazards (2018)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés