bezár
 

építészet

2018. 07. 19.
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Téralakítás szabad kézzel címmel látható kiállítás a Pesti Vigadóban Téralakítás szabad kézzel címmel látható a Magyar Belsőépítész Egyesület kiállítása a Magyar Művészeti Akadémia székházában, a Pesti Vigadóban.

Láng Judit belsőépítész, a Magyar Belsőépítész Egyesület (MABE) elnöke a június eleje óta látható tárlatról elmondta, hogy 58 alkotó anyagát mutatják be, a rajzok tulajdonképpen beszélgetések a megrendelővel. Ezek azok a belsőépítész kulisszatitkok, amelyek máskor nem kerülnek nyilvánosságra.

A kiállítás az ismert magyar belsőépítészek által készített rajzokon keresztül bemutatja munkájuk szerepét és jelentőségét az ember által használt tér formálásában. A belsőépítész a kézi rajz segítségével mutatja meg elképzeléseit, a megálmodott tér atmoszféráját. Ebbe az alkotói folyamatba pillanthat be a kiállítás látogatója.

Láng Judit elmondta, hogy a július 29-ig látogatható tárlaton csütörtökönként kísérőprogramon vehetnek részt az érdeklődők.

A kiállításon többek között Baliga Kornél, Fekete György, Kirády Rita Rebeka, Láng Judit, Márton László Attila, Szegő György és Szenes István rajzai is megtekinthetők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

építészet

Organikus városok Organikus városok
Bornemisza Eszter: Városi hegek
építészet

Fába borult vidék Fába borult vidék
Véget ért a Hello Wood Építész Mustra 2017
építészet

A kitettség terei A kitettség terei
Szüts Miklós akvarelljei a Kiscelli Múzeum Templomterében

Más művészeti ágakról

Interjú Láng Annamária színművésszel a külföldi színjátszásról, rendezőkről, idegennyelvekről
irodalom

Egy óra Zemlényi Attilával Egy óra Zemlényi Attilával
A Csonthéj című verseskötet bemutatója
gyerek

Premier: MIT – Az ember tragédiája rövidítve
November 13-án a TRIP hajón


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés