bezár
 

film

2018. 10. 04.
Új Star Wars sorozat készül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új Star Wars sorozat készül A Vasembert is jegyző Jon Favreau rendez Star Wars-sorozatot a Disney új streaming szolgáltatásának.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a most 51 éves Jon Favreau írója és vezető producere is lesz az eredeti, élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak, amely a szerdai bejelentés szerint a Mandalorian címet viseli majd.

"Jango és Boba Fett története után egy új harcos kerül előtérbe a Star Wars-univerzumból. A Mandalorian a Birodalom bukása után, az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos harcos útját követjük a galaxis külső vidékén, az Új Köztársaság fennhatóságától távol" - írta Favreau Instagramján.

A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható lesz majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit. Egyelőre azonban csak a Favreau sorozatával kapcsolatos részleteket hozták nyilvánosságra.

A rendező nem újonc a Star Wars-univerzumban,ugyanis a Star Wars: A klónok háborúja című rajzfilmsorozatban és a Solo: Egy Star Wars-történetben is szinkronizált egy-egy szereplőt.

nyomtat

További írások a rovatból

69. Berlinale, 2019. február 7-17.
Dobó Kata: Kölcsönlakás
Paweł Pawlikowski: Hidegháború
Adina Pintilie: Ne érints meg!

Más művészeti ágakról

art&design

Ludwig 30 Ludwig 30
Beszámoló a Ludwig Múzeum sajtótájékoztatójáról
art&design

Evilági ökotópiák Evilági ökotópiák
Sokan úgy hiszik, régen sárga volt a nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés