bezár
 

film

2018. 10. 04.
Új Star Wars sorozat készül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új Star Wars sorozat készül A Vasembert is jegyző Jon Favreau rendez Star Wars-sorozatot a Disney új streaming szolgáltatásának.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a most 51 éves Jon Favreau írója és vezető producere is lesz az eredeti, élőszereplős Star Wars-tévésorozatnak, amely a szerdai bejelentés szerint a Mandalorian címet viseli majd.

"Jango és Boba Fett története után egy új harcos kerül előtérbe a Star Wars-univerzumból. A Mandalorian a Birodalom bukása után, az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos harcos útját követjük a galaxis külső vidékén, az Új Köztársaság fennhatóságától távol" - írta Favreau Instagramján.

A Disney a Netflix riválisának szánja 2019 végén induló streaming szolgáltatását, amelyben több élőszereplős Star Wars-sorozat is látható lesz majd. Ezen a platformon mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit. Egyelőre azonban csak a Favreau sorozatával kapcsolatos részleteket hozták nyilvánosságra.

A rendező nem újonc a Star Wars-univerzumban,ugyanis a Star Wars: A klónok háborúja című rajzfilmsorozatban és a Solo: Egy Star Wars-történetben is szinkronizált egy-egy szereplőt.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

David Wark Griffith: Letört bimbók
Pedro Almodóvar: Fájdalom és dicsőség
Interjú Halász Glória filmrendezővel nyitottságról, szerzőiség és hitelesség egyensúlyáról, valamint az önmagunkba vetett hitről

Más művészeti ágakról

A második HUBBY-est a B32-ben, június 4-én
zene

Az iguána sikolya Az iguána sikolya
Iggy Pop on/off
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Vida Gábor: Egy dadogás története


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés