bezár
 

irodalom

2019. 03. 29.
P. Howard-ünnepség Rejtő Jenő születésnapján
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
P. Howard-ünnepség Rejtő Jenő születésnapján Rejtő Jenő 114. születésnapján, március 29-én 17 órától P. Howard-emlékezést tartanak a Petőfi Irodalmi Múzeumban – értesíttette a PIM a prae.hu kulturális portált.  

Az esemény során egy Radó László által készített alkalmi karikatúrát tekinthetnek meg a résztvevők, valamint lesz kézirat-kiállítás és ritka kiadványokat, első kiadású P. Howardokat is meg lehet majd nézni.

Emellett, szó lesz a cenzúrázott Rejtőről, Lukáts Andor színművész pedig értő módon tolmácsolja majd a ponyvazsenit. Az est végén málnaszőr és némi harapnivaló is akad.

rejtő

Hát esze van a Kapitánynak, lángesze! Az biztos! De eccer úgyis kicsinálom, asz nem tárgyalhat vitaképzést nálam. Most már fiksz! Én megbocsájtottam neki, hoty mindenütt kavarta, ahol nekem valami üzlet lehetett és hoty itta a málnaszőrt, pedig ha erről álmodok, akkor felkeltenek, mer nyögök hozzá. De ami most volt, eszt trónunkra mondom, megtorlöm!

HIRDETÉS

banner

Az est részvevői: Demeter Szilárd PIM főigazgató, Radó László grafikus és Thuróczy Gergely Rejtő-kutató

Az eseményre a belépés díjtalan.

A kép forrása:  a Rejtő Jenő (P. Howard) Facebook-oldal

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés