bezár
 

irodalom

2019. 12. 09.
A kukorica gyermekei – egy este Tóth Kingával és fordítóival
Kis Présház (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.), december 11., 19 óra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A kukorica gyermekei – egy este Tóth Kingával és fordítóival Tóth Kinga költő, prózaíró, multimediális performanszművész Zsúr, All Machine és Holdvilágképűek című köteteivel, zaj- és performanszművészetével a kortárs magyar irdalom egyik legegyedibb alkotója. Versei Wir bauen eine Stadt címmel németül is megjelentek, angolul legalább ennyire aktív. Kukoricadalok című készülő könyvét németül Maislieder címen a Thanhäuser publikálta.

A sokszínű és többnyelvű alkotóval Gregor Lilla irodalomkritikus beszélget, felolvas és előad Tóth Kinga, valamint állandó angol és német nyelvű munkatársai, fordítói, Balogh Tímea, Owen Good és Sophia Matteikat.

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/434231180852488/

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szvoren Edina: Nincs, és ne is legyen (Magvető, 2019.)
A FISZ Változó örökség című irodalmi délutánja

Más művészeti ágakról

A Budapest Bábszínház online előadása
Tippek és segítség a Pagonytól és a Pagony szerzőitől
A Vox Luminis és a L’Achéron koncertje a Zeneakadémián


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés