bezár
 

színház

2019. 12. 18.
2020-ban is THEALTER
Jelentkezés a 30. THEALTER fesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A szegedi THEALTER nemzetközi színházi fesztivált szervező MASZK Egyesület várja hazai és határon túli magyar, elsősorban, de nem kizárólag független színházi társulatok, alkotócsoportok, alkotók jelentkezését a 2020. július 31. és augusztus 8. között megrendezésre kerülő 30. THEALTER fesztiválra.

Jelentkezni kizárólag 2019. május 1.-2020. május 31. között bemutatott vagy bemutatandó produkcióval lehet.

Szkéné színház

A korábbi fesztiválokról részletes információ honlapukon található. A jelentkezéseket 2020. január 26. éjfélig várják a maszk.szeged@gmail.com címre a Jelentkezési lap kitöltésével és az abban jelzett anyagok és információk beküldésével. Az email tárgyában az adott társulat nevét és a produkció címét kell feltüntetni.

Egy társulat több produkcióval is jelentkezhet, ebben az esetben, az egyes produkciók jelentkezési lapját és anyagait külön-külön emailben küldjék el. Hiányos jelentkezést nem vesznek figyelembe. A válogatást a fesztivál munkatársai végzik, a jelentkezések elbírálása során az esztétikai és tartalmi kritériumok mellett a technikai és költségvetési szempontokat is figyelembe veszik.

A döntésről 2020. március 1-ig értesítik a jelentkezőket. A jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a maszk.szeged@gmail.com címen várjuk

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle
színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
A Hét komédia című Plautus-kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Alex Garland: Polgárháború
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés