bezár
 

irodalom

2020. 01. 29.
Bartók Imre nem szerepelhet az Irodalom Éjszakáján
A KKM koncepciója megváltozott
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bartók Imre nem szerepelhet az Irodalom Éjszakáján A Litera és Bartók Imre egybehangzó közlése szerint a Külügyminisztérium visszavonta a szerző felkérését.

Január elején kiválasztották Bartók Imrét, hogy képviselje Magyarországot a márciusban megrendezésre kerülő Irodalom Éjszakája című programon. Ettől függetlenül a szerző a Térey-ösztöndíj kihirdetése után nem sokkal közölte, hogy nem fogadja el az ösztöndíjat – írja a Litera.

Pár napra rá, január 22-én, a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külföldi Magyar Intézetek és Évadok Főosztálya  visszamondta Bartók Imre részvételét a nemzetközi irodalmi rendezvényen Nagy Gabriellánál, az Irodalom Éjszakája kurátoránál (egyben a Litera főszerkesztőjénél), indoklásukban azt írták, megváltozott a koncepciójuk. 

Bartók Imre Facebook-bejegyzése a történtekről itt olvasható

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Könyvet, ajánlva Könyvet, ajánlva
Tömegparanoia, Az eltűnő munka nyomában, Végtelen tréfa – karantén-könyvajánlói Nr.1
irodalom

A fülemüle esete a vérhányással A fülemüle esete a vérhányással
Május elsején Zrínyi Miklós 400!

Más művészeti ágakról

Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről
Claudio Monteverdi: Poppea megkoronázása


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés