bezár
 

irodalom

2020. 02. 05.
Samuel Beckett: Három dráma könyvbemutató
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
Samuel Beckett: Három dráma könyvbemutató Február 10-én 18 órától  a Kelet Kávézó és Galéria ad otthont Samuel Beckett három legfontosabb és legismertebb drámáját tartalmazó újrafordított kötet bemutatójának.     

A kötet különlegességét az adja, hogy csoportos munka keretében született a fordítás szövege, mely során minden szó először élőbeszédben hangzott el, és csak ezután került rögzítésre. A fordító munkában részt vett csapat tagjai – Beke Zsolt, Csímár Péter, Donáti Flóra Lili, Farkas Mariann, Filák Szilvia, Forintos Eszter, Füzessi Katalin, Gunyecz Laura, Kállay Eszter, Kőszeghy László, Márkos Éva, Márkus Virág, Sors Mihály, Szakács Evelyn, Szalai Bianka, Szatmári Zsófia, Tordai Vera. – az ELTE BTK többnyire francia szakos hallgatói voltak, a projekt szakmai vezetője, pedig Horváth Ágnes volt. A beszélgetésen részt vesz Csímár Péter és Horváth Ágnes, amelyet Szabó Dávid moderál. Emellett az est folyamán elhangzó drámarészleteket Szabó Máté és Gaskó Simon előadásában hallgathatja meg a közönség. 

Az eseményen a részvétel ingyenes. További információk az esemény Facebook-oldalán találhatóak.

Fotó: facebook.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szvoren Edina: Nincs, és ne is legyen (Magvető, 2019.)
irodalom

Két fél arc Két fél arc
Nemes Anna: Előled, Noran Libro Kiadó, 2019.

Más művészeti ágakról

art&design

Pluszt adni a történetekhez Pluszt adni a történetekhez
Interjú Futaki Attila képregényrajzolóval a képregény műfajról, az alkotás folyamatáról, a különböző műfajok viszonyáról
Phoebe Waller-Bridge író-producer-színésznő pályaképe
színház

Audiovizuális színházélmény mindenkinek Audiovizuális színházélmény mindenkinek
Kulturális javaslatok otthonra


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés