bezár
 

film

2020. 05. 07.
Elindult a Cirko-Gejzír mozi adományoldala
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Cirko-Gejzír mozi adományoldala A Cirko-Gejzír mozi készen áll arra, hogy amint ezt felelősen, nézői és munkatársai egészségét nem veszélyeztetve megteheti, újra kinyisson.

Az üzemeltetők a koronavírus-karantén második hónapjában átfogó kérdőívvel mérték fel a moziba járó közönség igényeit, amelyet még mindig ki lehet tölteni. Pár nap alatt több mint ezer fő válaszolt a feltett kérdésekre. A kitöltők közel 65%-a azt felelte, hogy az újranyitás után biztosan járna moziba.

A kérdőívet kitöltő nézők közül többen jelezték, hogy szívesen segítenék kedvenc mozijuk újranyitását anyagi felajánlással is, ezért a Cirko-Gejzír elindította adományoldalát, ahol támogatható a mozi fennmaradása, újranyitása.

Máris sok felajánlás érkezett, a nézők nagyvonalúságának, érdeklődésének, valamint lelki és anyagi támogatásának köszönhetően a Cirko-Gejzír üzemeltetői bizakodva tekintenek a jövőbe, és reményeik szerint, ha a járványhelyzet ezt lehetővé teszi, augusztusban újra megnyithatják a mozit. 

Az újranyitást nyitófesztivállal szeretnék megünnepelni, itt mutatják majd be a vírushelyzet miatt hónapokat késő premiereket: Atom Egoyan A díszvendég című feszült lélektani drámáját, a Jack London-regény nyomán keletkezett Martin Edent és Roman Polanski történelmi filmjét, a Tiszt és kém – a Dreyfus-ügy c. alkotást. Mindhárom film a velencei filmfesztiválon mutatkozott be, a Tiszt és kém megkapta a legjobb rendezésért járó, a Martin Eden pedig a legjobb színésznek ítélt Ezüst Oroszlánt. Ezeken kívül az Inkább lennék özvegy című angol film lesz még műsoron Bill Nighy, Annette Bening és Josh O'Connor főszereplésével, valamint meglepetés vígjátékokkal is várják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó nézőket.

Fotó, forrás: Cirko-Gejzír mozi

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lóth Balázs: Pesti balhé
Spike Lee: Az 5 bajtárs
Tomek Ducki: Életvonal

Más művészeti ágakról

irodalom

Kiút a közönyből Kiút a közönyből
Anne Cathrine Bomann: Agathe, fordította Petrikovics Edit, Jelenkor Kiadó, 2019
Interjú Hudi Lászlóval a Mozgó Ház Társulásról, munkamódszerekről, külföldi lehetőségekről
Interjú Rohmann Dittával oktatásról, médiáról, motivációról
irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés