bezár
 

zene

2020. 05. 12.
Altatódalokat énekelnek az Óbudai Danubia Zenekar tagjai
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Altatódalokat énekelnek az Óbudai Danubia Zenekar tagjai Altatódalokat énekelnek zenei kísérettel az Óbudai Danubia Zenekar tagjai. A zenekar Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján közzétett videók a napközbeni vagy az esti altatásban segítenek a kisgyermekes családoknak a járványhelyzet idején.

Először a zenekar tagjai körében énekelt altatódalokat hangszereli meg Ott Rezső, majd a közönség véleményét kéri a zenekar a dal kiválasztásához. A videók a karaokéhoz hasonlóan felirattal segítik az otthoni éneklést.    

Mint írják, az ötrészes sorozatból eddig három látható az Óbudai Danubia Zenekar Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján, a következők május 14-től és május 21-től lesznek elérhetőek. A zenekarnak, mint a korábban közzé tett sorozataival is, az a célja, hogy a járvány ideje alatt is értékes zenét juttasson el a gyermekekhez.

Forrás: MTI

Fotó: Óbudai Danubia Zenekar Facebook-oldala

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Virágh András Gáborral díjakról, pályája alakulásáról, az aktív zenélés szerepéről a komponálásban
Opera a karanténból: Jacques Offenbach Hoffmann meséi című operája Párizsból
zene

RÉGI CSIBÉSZEK RÉGI CSIBÉSZEK
Szabó Sándor, a „gulyáskommunizmus” popfotósa*
Kékszakállú-thriller a Bayerische Staatsoperből


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés