bezár
 

film

2020. 05. 28.
Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Két ingyen filmmel indul a Cinetel online videótár Lassan lazulni látszanak a járványügyi korlátozások, azonban a mozizásra még minden valószínűség szerint jó pár hetet várni kell. A Cinetel a jelenlegi helyzetben is szeretné eljuttatni filmjeit a mozi szerelmeseinek: több mint 40 filmmel indul online videótára – kettő közülük az első hónapban ingyen elérhető.

A Cinetel hetek óta dolgozik egy olyan megoldáson, amely segítségével bárki mozit varázsolhat a nappalijából. A nemrégiben elindult online filmtárban jelenleg több mint 40 film érhető el, és a kínálat folyamatosan bővül. Nem kisebb rendezők járulnak hozzá a filmrajongók szórakoztatásához, mint Woody Allen, Pedro Almodóvar vagy Luca Guadagnino; és olyan sztárok teszik tiszteletüket a filmrajongók otthonában, mint például Jeff Bridges, Joaquin Phoenix, Juliette Binoche vagy Vincent Cassel.

A forgalmazó szeretne kedvet csinálni a mozizás új formájához, ezért május 27-től egy hónapon keresztül két filmet ingyen elérhetővé tett az első 5000 érdeklődőnek. A Pierre-François Martin-Laval francia rendező által jegyzett Nagytudásúak és Taika Waititi egyedi hangvételű misztikus horror-vígjátéka, a tavalyi évben megjelent azonos című tévésorozat alapjául szolgáló Hétköznapi vámpírok most a bevezető akció keretén belül díjmentesen tekinthető meg a Cinetel oldalán.

Forrás: Cinetel sajtóinformáció

Kép: Nagytudásúak, Cinetel

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Alex Garland: Polgárháború
Prikler Mátyás: Hatalom
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés