bezár
 

irodalom

2020. 09. 02.
Hamarosan megjelenik Kertész Erzsi első, felnőtteknek írt könyve
A kötet 2020 szeptemberében, az Ünnepi Könyvhétre kerül a boltokba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kertész Erzsi Az átutazó című regénye a Könyvhétre jelenik meg a Prae Kiadó gondozásában a Krimi Ma elnevezésű sorozatban. A könyv szerkesztője Péczely Dóra, a borítót Kiss Marianna fotójának felhasználásával Szalay Miklós készítette.

Csilla, a csinos és sikeres menedzser autója egy esős napon defektet kap, miközben a karrierjét nagyban befolyásoló konferenciára igyekszik. Nincs más választása, mint menedéket keresni a közelben élő unokatestvérénél, aki egy kis hegyi faluban lakik, ahol Csilla is sok időt töltött gyerekkorában. Belépve Árnyasfa világába hirtelen mintha a természet törvényei is ellene fordulnának: az eső megállíthatatlanul esik, és semmi nem úgy működik, mint tegnap vagy tegnapelőtt. A falubeli emberek mintha egy másik dimenzióból bukkantak volna elő, az egyik gyanúsabban viselkedik, mint a másik. Csilla lassan úgy érzi magát, mint egy nyomozó, aki előtt a falu összes nyomasztó titka megnyílik. Hiába próbál menekülni, mert amikor kiderül, hogy élt Árnyasfán egy fiatal lány, akinek nyoma veszett, rájön, hogy az ő feladata lesz a végére járni, mi történt vele.

Kertész Erzsi író, pszichológus 1975-ben született Mezőkövesden. Első mesekönyve 2012-ben jelent meg, melyet az elmúlt tíz évben számos gyerekkönyv követett. 2016-ban elnyerte a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum Alkotói díját. Legismertebb könyvei: Panthera-sorozat (Pagony), Göröngyös Úti Iskola-sorozat (Cerkabella). 

Az átutazó pszichothriller, a gyerekkönyvek világából jól ismert Kertész Erzsi első, felnőtteknek szóló könyve.

Kertész Erzsi: Az átutazó, regény, Prae Kiadó, Krimi Ma sorozat, 2020. 3490 Ft.

A könyv leghamarabb a Prae Kiadónak a Kis Présházban (Budapest, Bartók Béla út 44.) berendezett könyvesboltjában lesz megvásárolható.
Bemutató a szerző jelenlétében: 2020. szeptember 20., 18 óra, a Kis Présházban.

Kertész Erzsi: Az átutazó

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Lefektetett mintázatok Lefektetett mintázatok
Horváth Györgyi a Változatok irodalomkritikára sorozat keretében
irodalom

Adj, király, katonát! Adj, király, katonát!
Helyzetjel 1.
irodalom

Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 6. nap
irodalom

Propolisz Propolisz
Helyzetjel

Más művészeti ágakról

színház

Szentivánéj a Pasaparkban Szentivánéj a Pasaparkban
A Pintér Béla és Társulata Marshal Fifty-Six cím előadásáról
art&design

A techno mint életérzés A techno mint életérzés
Utózengés: a Techno Worldsről az Art Quarter Budapestben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés