bezár
 

irodalom

2020. 09. 02.
Hamarosan megjelenik Kertész Erzsi első, felnőtteknek írt könyve
A kötet 2020 szeptemberében, az Ünnepi Könyvhétre kerül a boltokba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kertész Erzsi Az átutazó című regénye a Könyvhétre jelenik meg a Prae Kiadó gondozásában a Krimi Ma elnevezésű sorozatban. A könyv szerkesztője Péczely Dóra, a borítót Kiss Marianna fotójának felhasználásával Szalay Miklós készítette.

Csilla, a csinos és sikeres menedzser autója egy esős napon defektet kap, miközben a karrierjét nagyban befolyásoló konferenciára igyekszik. Nincs más választása, mint menedéket keresni a közelben élő unokatestvérénél, aki egy kis hegyi faluban lakik, ahol Csilla is sok időt töltött gyerekkorában. Belépve Árnyasfa világába hirtelen mintha a természet törvényei is ellene fordulnának: az eső megállíthatatlanul esik, és semmi nem úgy működik, mint tegnap vagy tegnapelőtt. A falubeli emberek mintha egy másik dimenzióból bukkantak volna elő, az egyik gyanúsabban viselkedik, mint a másik. Csilla lassan úgy érzi magát, mint egy nyomozó, aki előtt a falu összes nyomasztó titka megnyílik. Hiába próbál menekülni, mert amikor kiderül, hogy élt Árnyasfán egy fiatal lány, akinek nyoma veszett, rájön, hogy az ő feladata lesz a végére járni, mi történt vele.

Kertész Erzsi író, pszichológus 1975-ben született Mezőkövesden. Első mesekönyve 2012-ben jelent meg, melyet az elmúlt tíz évben számos gyerekkönyv követett. 2016-ban elnyerte a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum Alkotói díját. Legismertebb könyvei: Panthera-sorozat (Pagony), Göröngyös Úti Iskola-sorozat (Cerkabella). 

Az átutazó pszichothriller, a gyerekkönyvek világából jól ismert Kertész Erzsi első, felnőtteknek szóló könyve.

Kertész Erzsi: Az átutazó, regény, Prae Kiadó, Krimi Ma sorozat, 2020. 3490 Ft.

A könyv leghamarabb a Prae Kiadónak a Kis Présházban (Budapest, Bartók Béla út 44.) berendezett könyvesboltjában lesz megvásárolható.
Bemutató a szerző jelenlétében: 2020. szeptember 20., 18 óra, a Kis Présházban.

Kertész Erzsi: Az átutazó

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Átadták a JAK-szekrénykönyvtárt
Légrádi Gergely: Alkalomadtán
Szarka Károly: Az én hibám című könyvéről

Más művészeti ágakról

Dioráma magyarokkal a Trafóban
Park Chan-wook: A titokzatos nő
Dubinyák Réka: Ali, a magyar jezidi
Megjelent a Csaknekedkislány új albuma


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés