bezár
 

színház

2020. 09. 25.
Online cirkusz - Októberben indul a Fővárosi Nagycirkusz élő közvetítése
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online cirkusz - Októberben indul a Fővárosi Nagycirkusz élő közvetítése Októbertől élőben közvetíti előadásait a Fővárosi Nagycirkusz szombat délutánonként. Az első élő közvetítés jövő hét szombaton délután 3 órakor lesz látható - mondta el Graeser József, a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Az online közvetítésekre a cirkusz weboldalán válthatók kedvezményes, normál és családi jegyek - hangzott el a műsorban. A nézőtér több pontján kamerákat helyeznek el, így úgy fogja látni a közönség a műsort, mintha egy színházi előadás lenne élő közvetítésben - mondta Graeser József.

Szkéné színház

A december végéig látható műsor címe Tündértánc - Nővarázs. A klasszikus cirkusz határait kitágító előadás a cirkusz- és a képzőművészet közös pontjaira akar rámutatni - tette hozzá. A közvetítések mellett a Fővárosi Nagycirkusz továbbra is fogadja látogatókat a Városligetben. A koronavírus-járvány miatt azonban a nézők védelmében szigorú óvintézkedéseket vezettek be. A cirkuszban kötelező a maszk viselése, a nézőtéren pedig minden második sorban foglalhatnak csak helyet a látogatók és az azonos sorban ülő társaságok között is szabad helyeket tartanak fenn - közölte a szakmai vezető.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés