bezár
 

irodalom

2020. 11. 24.
Még lehet jelentkezni Krakkóba, Pozsonyba vagy Prágába
Hathetes vagy három hónapos ösztöndíj
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Még lehet jelentkezni Krakkóba, Pozsonyba vagy Prágába A Visegrádi Irodalmi rezidensprogram 2021-es tavaszi és őszi ösztöndíjaira 2020. november 30-ig várja a jelentkezéseket. Az ösztöndíj hathetes és három hónapos időszakára a Visegrádi Négyek országaiba, Budapestre, Krakkóba, Pozsonyba és Prágába lehet jelentkezni a Visegrádi Alap angol nyelvű felületén. A program magyarországi partnere a Petőfi Irodalmi Múzeum.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Zárt perspektívák Zárt perspektívák
Magvető Kiadó, 2020
irodalom

Nyomdában a Prae krimiszáma Nyomdában a Prae krimiszáma
13 kortárs kriminovellát kínál a lap az olvasóknak
irodalom

Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0. Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0.
A kényszerű bezárás idejére a PIM professzionális online közvetítésekkel, virtuális tárlatokban zajló múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, valamint játékos, interaktív webes felületekkel készül

Más művészeti ágakról

Interjú Vámosi Katalin operaénekessel, aki számára fontos az énektechnika, a magyar-, német- és franciaországi szakmai tapasztalatok és a családja
art&design

Mi a válaszunk? Mi a válaszunk?
A Deák17 Galéria „Reflex” című kiállításáról
King Weed: Let There Be Weed (2021)
A Svéd Rádió Szimfonikus Zenekarának koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés