bezár
 

irodalom

2020. 12. 26.
RGB Kreatív Award Blue díj az irodalomnépszerűsítő sorozatnak
Újabb reklámdíjat nyert a Petőfi Irodalmi Ügynökség kiadványsorozata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
RGB Kreatív Award Blue díj az irodalomnépszerűsítő sorozatnak A magyar irodalom külföldi kommunikációjáért felelős Petőfi Irodalmi Ügynökség (PIÜ) Irodalmi Export-Import Igazgatósága tavasszal jelentkezett kiadványsorozatának első négy részével, a 2019-es év széppróza-válogatásával, valamint a magyar gyerekirodalom legjobb illusztrátorait és íróit bemutató köteteivel és a gyerekkönyvkiadók ajánlásait tartalmazó katalógussal. Ezúttal az RGB Kreatív Design Award versenyén nyert el Blue díjat a print design kategóriában – értesítette az ügynökség a prae.hu művészeti portált.

A széria első négy része Ezüst díjat szerzett a Kreatív Hipnózis reklámversenyén Fotó/illusztráció kategóriában. A 2020 januárjában induló PIÜ mindjárt az első projektjével vívta ki az elismerést Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenyén. A Hipnózison szerzett elismerés után a kiadványsorozat sikerszériája folytatódott.

A 2020-ban második alkalommal meghirdetett verseny célja, hogy megtalálja és díjazza Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait. Az RGB Kreatív Design ráirányítja a figyelmet a vizuális minőség erejére és fontosságára a márkacélokat szolgáló designmegoldások körében, mint az arculatok, logók, borítók, layoutok, márkakitelepülések, vagy akár service design megoldások.

Ez a két díj fontos visszajelzés az ügynökség számára. A PIÜ olyan területen ért el sikert, ahol az irodalom, mint téma csak egészen kivételes esetekben bukkan fel. A magyar irodalmat, mint terméket szállítjuk külföldre, a lehető legizgalmasabb módokon tálalva. A Hipnózison és az RGB Kreatív Design Awardon szerzett díjak igazolja, hogy a koncepcionálisan átgondolt irodalommarketing előtt fényes jövő áll, amit a hazai és külföldi, a nemzetközi mezőnyt és színvonalat jól ismerő kreatívigazgatókból és szakújságírókból álló zsűri alá is támasztott.

További információk a versenyekről, díjazottakról és a kiadványokról

Kreatív Hipnózis

RGB Kreatív Design Award

Az RGB díjazottak teljes listája

A díjnyertes kiadványok letöltése

A díjnyertes kiadványok online lapozása

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Nyomdában a Prae krimiszáma Nyomdában a Prae krimiszáma
13 kortárs kriminovellát kínál a lap az olvasóknak
irodalom

Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0. Zárt múzeum, nyitott tartalom 2.0.
A kényszerű bezárás idejére a PIM professzionális online közvetítésekkel, virtuális tárlatokban zajló múzeumpedagógiai foglalkozásokkal, valamint játékos, interaktív webes felületekkel készül
irodalom

Élőnek tűnő, döglött rombuszhal Élőnek tűnő, döglött rombuszhal
Linda Boström Knausgard, Isten hozott Amerikában, Jaffa Kiadó, 2020.

Más művészeti ágakról

avagy tudósítás az interpretáció és az improvizáció határvidékérő
art&design

Anarchia, raktárkoncert, graffiti Anarchia, raktárkoncert, graffiti
Orbán Viktor és Soros György dr. Máriás műtermében
art&design

Művészek a járvány idején #4 Művészek a járvány idején #4
Interjú Kaliczka Patríciával az újra kialakult járványhelyzetről és alkotói munkáról
Interjú Simkó Beatrixszal pályakezdésről, külföldi lehetőségekről, az alkotóművészet és az előadóművészet útjairól


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés