bezár
 

art&design

2021. 03. 11.
Tolvay Ernő Festészeti Díj 2021 – online kiállítás és díjátadó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tolvay Ernő Festészeti Díj 2021 – online kiállítás és díjátadó Idén online térben kerül megszervezésre a Tolvay Ernő, Munkácsy-díjas festőművész és egyetemi tanár emlékére rendezett kiállítás és díjátadó.

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar volt dékánja, Dr. Colin Foster 2010-ben alapította a Tolvay Ernő Festészeti Díjat, amelyet minden év tavaszi szemeszterének elején adnak át. A kezdeményezéshez a PTE Művészeti Kar Képzőművészeti Intézete is csatlakozott. A pályázat célja a kiemelkedően tehetséges festőművész hallgatók támogatása.

A beküldött művekből nyílt kiállítás élőben tartott online megnyitója és a díjak átadása 2021. március 11-én, 18 órakor lesz. Az eseményt Zsin Bence képzőművész nyitja meg. A díjazottakat szakmai zsűri választja ki. 

A kiállítást megnyitó esemény youtube-on lesz megtekinthető. 

A kiállítás a Nádor Galériában a korlátozások feloldása után ingyenesen látogatható. Bővebb információ a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának honlapján.

A kép forrása: A PTE Művészeti Kar honlapja. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
art&design

Archivált otthonaink Archivált otthonaink
„Mikhail Bushkov & Olga Bushkova «ZRH»” című kiállításukról
art&design

Elegáns megoldások Elegáns megoldások
Interjú Bornemisza Eszterrel karriertörténetéről, szakmai önfejlesztésről és a kortárs textilművészet hazai és nemzetközi megítéléséről

Más művészeti ágakról

színház

Vers – színház – film 3.: Finálé, ahogy kell Vers – színház – film 3.: Finálé, ahogy kell
A Szavalóverseny 3. része a Katona K:ortárs-sorozatában
építészet

Az új Vénusz, vagy a láger? Az új Vénusz, vagy a láger?
A dán Királyi Színház épületei


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés