bezár
 

színház

2021. 04. 17.
Adománygyűjtés - A Magyar Bábművészek Szövetségének közleménye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Adománygyűjtés - A Magyar Bábművészek Szövetségének közleménye A Magyar Bábművészek Szövetsége a tavaszi pandémia alatt Kovács Géza felhívásához csatlakozva – elindított egy adománygyűjtő akciót a nehéz helyzetbe került bábos kollégák megsegítésére. Közleményüket az alábbiakban olvashatják.

Kedves Bábosok!

A Magyar Bábművészek Szövetsége a tavaszi pandémia alatt Kovács Géza felhívásához csatlakozva – elindított egy adománygyűjtő akciót a nehéz helyzetbe került bábos kollégák megsegítésére! A tavaszi időszakban sikerült több mint 1 millió forintot összegyűjtenünk, és 4 hónapon át havi 50.000,- Ft (max.) támogatást nyújtanunk az igénylőknek! Köszönet Mindenkinek, aki segített!

Szkéné színház

Olyan információk jutottak el hozzánk, hogy mára ismét többen kerültek nehéz helyzetbe, ezért egy újabb adománygyűjtést szervezünk.

A kezdeményezők: Asbóth Anikó, Láposi Terka, Kovács Géza, Csató Kata, Székely Andrea, Schneider Jankó, Meczner János és Pilári Gábor

 

Az adománygyűjtéshez csatlakozni szándékozóknak:

Az adomány összegének sem alsó sem felső határa nincs, köszönettel fogadunk minden segítséget.

Utalás módja:

Szándékukat e-mailben jelezzék Asbóth Anikónak (asboth.aniko@vojtinababszinhaz.hu), melyben közlik nevüket és elérhetőségüket.

Utalás:

Bábművészek Szövetsége

Számlaszám: 11706023-21452646,

Közlemény: „bábművészek adomány” – név (pl. Minta Márta)

 

A segítséget igénylőknek:

Igénybejelentés módja:

Szándékukat emailben jelezzék a két megjelölt email-cím valamelyikén:

Asbóth Anikó (06/20/ 438-2531) asboth.aniko@vojtinababszinhaz.hu

Láposi Terka (06/20/263-1900) lapositerka@gmail.com

 

A kért adatok:

Név:

Szakterület:

Elérhetőség:

Számlaszám, ahová a támogatást kéri, valamint néhány mondatban, az igénylő jelenlegi helyzetének leírása, egyszeri támogatást szeretne, vagy rendszerest (havonta).

A támogatás minden igénylő felé folyamatos, – amennyiben ezt külön kérik – havonta egységesen egy összeg (a felajánlások mértékétől függ ennek összege és további alakulása).

 

Debrecen, 2021. 04. 15.

 

Magyar Bábművészek Szövetségének elnöksége:

Asbóth Anikó

Székely Andrea

Meczner János

Pilári Gábor

Schneider Jankó

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
V4 szimpózium Shakespeare-ről a CEESRA és a PPKE szervezésében
színház

Van egy perced? (Videókkal) Van egy perced? (Videókkal)
Örkény Egyperceseiből készítettek kisfilmeket a Pécsi Nemzeti tagjai

Más művészeti ágakról

irodalom

Életrevalóság Életrevalóság
Nemes Z. Márió esszéje a Prae folyóirat Ragály-számából
Darius Marder: Sound of Metal
George Mendeluk: Keserű aratás


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés