bezár
 

art&design

2021. 04. 26.
Art is Business
Konferencia a vállalati és a művészeti világ találkozásáról rendeznek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Art is Business Art is Business címmel a vállalati és a művészeti világ találkozásáról rendeznek online konferenciát május 14-15-én magyar és nemzetközi menedzserek, kulturális vezetők és alkotók részvételével.

2020 rámutatott arra, hogy a művészeti világ mennyire sérülékeny. Kiderült, hogy többek között a stratégiai szemlélet és a piaci gondolkodás hiánya mennyire sebezhetővé teszi a kulturális szereplők életét. Erre a sebezhetőségre keresi az ellenszert az Art is Business konferencia.

Balogh Máté András, az Art is Business Egyesület vezetője hangsúlyozta, hogy a konferenciát az Art is Business magazin működése során összegyűlt tapasztalok átadására szervezték meg, hasznos, új és előremutató tudást kínálva a kulturális támogatás, szponzoráció, mecenatúra és befektetés területén.

Az érdeklődők online formában követhetik a két napon át négy-négy panelbeszélgetés köré épülő eseményt. Ezeken a paneleken a nemzetközi art-and-business világ neves menedzserei, valamint a hazai forprofit és kulturális élet meghatározó szereplői beszélnek arról, hogyan érdemes a kulturális életet piaci szemmel szemlélni, mit jelent ma a szponzoráció vagy a mecenatúra.

Az eseményen részt vesz többek között Ledényi Attila, az Art Market Budapest igazgatója, Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért felelős igazgatója, Török József kockázatitőke-befektető, Harsányi Bence, a Momentán Társulat alapító tagja, Márton Katalin, a Praktiker Magyarország HR- és CSR-vezetője, Egri Gábor, a Müpa értékesítési és marketingigazgatója, Béres Attila, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója, Liptay Gabriella, a KPMG Magyarország marketing- és kommunikációs vezetője, Erdődy Orsolya, a Budapesti Fesztiválzenekar menedzserigazgatója, Daria Dodonova, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese és Orlai Tibor, az Orlai Produkciós Iroda vezetője.

Külföldről Szántó Andrást (USA), Andrew Hetheringtont (Írország), Helen Coopert (Nagy-Britannia), Heidi Lehmuskumput (Finnország) valamint Emma Stenströmöt (Svédország) várják a konferenciára, melynek vezetője Veiszer Alinda lesz.

A rendezvény teljes programja ezen a honlapon olvasható.

A négyzetes kép forrása: artisbusinessconference.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Geometrizált humanizmus Geometrizált humanizmus
Interjú Ábel Tamás üvegművésszel sikerről, külföldi kapcsolatépítésről, magyarországi megélhetésről, valamint művészeti ága helyzetéről
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

Gyíkok* Gyíkok*
A magyar performansz története 1966–2018 (10): Szerbiai magyar performansz: Aiowa csoport (1988-92)
art&design

A faun labirintusa A faun labirintusa
Horváth Gideon „Faun realness” című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Annie Ernaux: Lánytörténet - Magvető, 2020
gyerek

Berg Judittal és a két kis dínóval kampányol az UNICEF Magyarország Berg Judittal és a két kis dínóval kampányol az UNICEF Magyarország
Névre szóló levelet kaphatnak a mesehősöktől a 4-10 éves gyerekek
Darius Marder: Sound of Metal
színház

Nehéz idők, nehéz emberek Nehéz idők, nehéz emberek
Andrew Bovell: Ha elállt az eső, Guelmino Sándor rendezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés