bezár
 

zene

2021. 07. 01.
Először rendezik meg idén a Nagykun Szimfonikus Nyár fesztivált
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Először rendezik meg idén a Nagykun Szimfonikus Nyár fesztivált Idén először, hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Nagykun Szimfonikus Nyár fesztivált a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. 

A koncertsorozat négy Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen kínál kulturált szórakozást és kikapcsolódást az érdeklődő zeneszeretők számára.

A Zenei kalandozás a világ körül című előadás Abádszalókon, a Tisza-tó szabadtéri strand színpadán indul július 2-án, majd folytatódik Tiszafüreden a Fő téren július 10-én szombat este. Ezt követően Karcagon augusztus 20-án a városháza előtti téren hallhatják az érdeklődők az előadást az esti órákban. A műsor első részében Balogh Sándor zeneszerző 50 perc alatt a Föld körül című művét hallhatják az érdeklődők. Az előadás során a hallgatók különböző országok jellegzetes zenéivel, dallamaival ismerkedhetnek meg. A koncert második részében Mozivarázs-válogatás várja a vendégeket, a zenei összeállításban közismert filmek népszerű zenéiből kap ízelítőt a közönség.

Szeptember 4-én, szombat este, Berekfürdőn a szimfonikusok sztárvendége Dolhai Attila musical- és operetténekes, a Budapesti Operettszínház művésze lesz. A Szolnoki Szimfonikus Zenekart Izaki Maszahiro és Kanai Toshifumi vezényli.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján és a jelenlegi járványügyi szabályozásokra való tekintettel rendezi meg a fesztivált a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. Az érdeklődők a soron következő programok előtt a zenekar honlapján és Facebook-oldalán tájékozódhatnak az aktuális információkról.
 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról

Más művészeti ágakról

irodalom

A könyvtáraktól a bosszúpornóig A könyvtáraktól a bosszúpornóig
A Gombaszögi Nyári Tábor irodalmi sátrának programjairól
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Addig jó, amíg van hova tekintenünk felfelé Addig jó, amíg van hova tekintenünk felfelé
Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
színház

Lépjünk ki a babaházból! Lépjünk ki a babaházból!
Kartonpapa a Szkénében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés