bezár
 

irodalom

2021. 07. 15.
FISZ-tábor a budapesti Gólyában augusztus 12–14. között
Dániel András, Enyedi Ildikó, Szüts Miklós, Vojnich Erzsébet és Wilhelm Droste lesznek a 2021-es FISZ-tábor vendégei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
FISZ-tábor a budapesti Gólyában augusztus 12–14. között A Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) kilencedik alkalommal rendezi meg nyári táborát, idén, ha nem is a szokványos módon, de találkozhatnak a budapesti Gólyában (Orczy út 46–48.) 2021. augusztus 12–14. között. A háromnapos irodalmi rendezvény számos szakmai programot tartogat: az érdeklődők Dániel Andrással, Enyedi Ildikóval, Szüts Miklóssal, Vojnich Erzsébettel és Wilhelm Drostéval hallgathatnak beszélgetéseket délutánonként.

Napközben líra-, próza-, kritika-, gyermek és ifjúsági irodalmi műhelyekben dolgozhatnak a jelentkezők, este szakmai beszélgetéseken, bemutatókon, társművészeti programokon vehetnek részt – így például a PesText workshopon.

A kritikaműhely vezetője Károlyi Csaba, a prózáé Kiss Tibor Noé, Nádasdy Ádámmal és Terék Annával dolgozhatnak a líraműhelyek résztvevői. Idén egy új műhellyel gyarapodik a szakmai program, a gyermek- és ifjúsági irodalom műhely vezetői Kalapos Éva és Kollár Árpád lesznek.

A tábor keretében bemutatkoznak az Erdélyi Híradó kiadóval közösen megjelent, elsőkötetes szerzőink, Mărcuțiu-Rácz Dórát, György Alidát és Sztercey Szabolcsot Pataki Viktor kérdezi. A „Politikum és költészet” kerekasztalon André Ferenccel, Sánta Miriámmal és Vida Kamillával beszélget majd György Péter.

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap és a PesText támogatásával valósul meg.

További információ és a letölthető jelentkezési lap a FISZ honlapján vagy Facebook-oldalán
található. A jelentkezési határidőt meghosszabbították július 31-ig.

A Facebook-esemény ide kattintva érhető el.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés