bezár
 

zene

2021. 10. 04.
Gájer Bálint és a Budapest Jazz Orchestra a Müpában ad koncertet
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gájer Bálint és a Budapest Jazz Orchestra a Müpában ad koncertet Gájer Bálint a Budapest Jazz Orchestra kíséretében ad koncertet a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben szerdán.

Az énekes már többször dolgozott együtt az egyik légkiválóbb hazai big banddel. Közösen rögzítik Gájer Bálint legújabb, még készülő albumát is, de önálló estjén még nem léptek fel együtt.

Az október 6-i koncert műsorán a klasszikus szvingslágerek mellett az énekes saját dalai és feldolgozások egyaránt helyet kapnak.

Vendégként Szolnoki Péter lesz velük, aki már szintén sokszor zenélt együtt a Budapest Jazz Orchestrával. Közös munkájuk volt a Bon Bon Swing című lemez, amelyen a Bon Bon együttes legismertebb dalai szerepelnek szvinges, latinos hangszereléssel. Ezekből is elhangzik néhány a Müpában, és a duett sem marad el.

Négyzetes kép forrása: www.mupa.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőknek: Bali János válaszol
Háttérinterjú Horváth Zsolttal az igazgatói feladatokról, a zenekarok belső életéről és közösségépítésről
Ranaldo-Jarmusch-Urselli-Pándi: S/T, 2019; Churning of the Ocean, 2021 – Trost Records

Más művészeti ágakról

Egy Asztal Elmozdítása című lakáskiállítás margójára
gyerek

A Tejúttól a rózsabogárig A Tejúttól a rózsabogárig
Vadlovak – Hortobágyi mese
irodalom

Elforduló objektívek Elforduló objektívek
Tóth Krisztina Bálnadal című kötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés