bezár
 

irodalom

2021. 10. 13.
Hamarosan a boltokban Ferentz Anna-Kata Nyúlcipője
A FISZ Könyvek legújabb kiadványa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hamarosan a boltokban Ferentz Anna-Kata Nyúlcipője A Fiatal Írók Szövetsége elsőkönyvesek sorozatában jelenik meg októberben Ferentz Anna-Kata verseskötete Pollágh Péter gondozásában – közölte a szervezet a prae.hu-val. 

A Nyúlcipő olyan érzékeny témákkal foglalkozik, mint amilyen a gyermekek fizikai és pszichikai bántalmazása, a múlt kártékony hatása a jelenre és az egyéni szenvedéstörténetek.

A szerző 1995-ben született Erdélyben, 2015 óta él Magyarországon. Költő, pszichológus és lovasterapeuta. Tanulmányait Budapesten, a KRE pszichológia szakán végezte, fejlődéslélektan és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. A FISZ tagja (és a JAK-é is volt annak megszűnéséig), a Független Mentorhálózat mentoráltja. A JAK, a FISZ, a Központi Pályaudvar és az Amper líraműhelyének résztvevője. 2015 óta publikál, írásait közölte többek között az Élet és Irodalom, a Műút, a Látó, a Hévíz, a Negyed, a Kulter és a Prae. 

forrás: FISZ

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Adj, király, katonát! Adj, király, katonát!
Helyzetjel 1.
irodalom

Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok Csak az tudok lenni, ahogy megszólalok
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 6. nap
irodalom

Kisebbségi lét és irodalmi tér Kisebbségi lét és irodalmi tér
Szegeden rendezték meg az Irodalmi Diszkó fesztivált
irodalom

Mindig minden jó lesz Mindig minden jó lesz
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 3. nap

Más művészeti ágakról

gyerek

A Tejúttól a rózsabogárig A Tejúttól a rózsabogárig
Vadlovak – Hortobágyi mese
gyerek

Az olvasóval együtt olvasom a verseket Az olvasóval együtt olvasom a verseket
Interjú Fenyő D. Györggyel
Interjú Káli Gáborral versenyekről, karrierépítésről, zenei együttműködésekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés