bezár
 

irodalom

2021. 10. 13.
Hamarosan a boltokban Ferentz Anna-Kata Nyúlcipője
A FISZ Könyvek legújabb kiadványa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hamarosan a boltokban Ferentz Anna-Kata Nyúlcipője A Fiatal Írók Szövetsége elsőkönyvesek sorozatában jelenik meg októberben Ferentz Anna-Kata verseskötete Pollágh Péter gondozásában – közölte a szervezet a prae.hu-val. 

A Nyúlcipő olyan érzékeny témákkal foglalkozik, mint amilyen a gyermekek fizikai és pszichikai bántalmazása, a múlt kártékony hatása a jelenre és az egyéni szenvedéstörténetek.

A szerző 1995-ben született Erdélyben, 2015 óta él Magyarországon. Költő, pszichológus és lovasterapeuta. Tanulmányait Budapesten, a KRE pszichológia szakán végezte, fejlődéslélektan és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. A FISZ tagja (és a JAK-é is volt annak megszűnéséig), a Független Mentorhálózat mentoráltja. A JAK, a FISZ, a Központi Pályaudvar és az Amper líraműhelyének résztvevője. 2015 óta publikál, írásait közölte többek között az Élet és Irodalom, a Műút, a Látó, a Hévíz, a Negyed, a Kulter és a Prae. 

forrás: FISZ

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés