bezár
 

gyerek

2022. 01. 17.
Gyakornokok jelentkezését várja a prae.hu művészeti portál
Időtartam: 2022 tavaszi szemeszter: 2022. február 1. - 2022. június 12.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gyakornokok jelentkezését várja a prae.hu művészeti portál Folytatja sikeres gyakornoki programját a prae.hu művészeti portál, ezért olyan fiatalok jelentkezését várja, akikkel kapcsolatban a legfontosabb elvárás az, hogy szeressék a művészetet, valamint legyen magabiztos helyesírásuk. Művészeti ágak: art&design, építészet, film, irodalom, színház, zene – és a gyerekeknek szóló alkotások minden formája.

A leendő gyakornok konkrét feladatainak meghatározása közösen történik. Közéjük tartozik a hírszerkesztés, levelek kezelése, magyar és külföldi művészettel foglalkozó oldalak figyelése, idegen nyelvű cikkek összefoglalása magyarul, sajtóeseményeken való részvétel, tudósítás, interjú készítése stb. Egyúttal a szerkesztőségi üléseken betekintést nyújtunk a honi művészeti életbe, annak anyagi-szervezeti-mediális viszonyaiba. Ezeket az üléseket kedd esténként a járványügyi szabályokat komolyan véve tartjuk a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44), amelyekre a leendő gyakornokot elvárjuk. 

A gyakornoki idő 2022. február 1-jén kezdődik, és 2022. június 12-ig tart.

Egy időben és egy művészeti ágban lehet, hogy több gyakornokot is tudunk fogadni, akik a velünk töltött idő leteltével igény esetén igazolást és értékelést kaphatnak munkájukról. A feladatok elvégzése várhatóan mintegy napi egy órát vesz igénybe, és nem fizetéssel, hanem szakmai tapasztalatszerzéssel, újságírói gyakorlat megszerzésével, a szerkesztőség munkájába való betekintéssel, az MTI újságírói rendszerének, valamint egy szerkesztőfelület megismerésével jár.

További információ: Balogh Endre főszerkesztő (endre@prae.hu, +36203102540)

A jelentkezést (szakmai önéletrajz, motivációs levél) az endre@prae.hu címre várjuk.

Jelentkezési határidő: 2022. január 24., hétfő

Fotó: Tamara de Lempicka és Salvador Dalì – Lempicka egy festménye előtt, Julien Levy Gallery, NY, 1941. április 18.

nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés