bezár
 

zene

2022. 04. 16.
Sziget: Ben Klock, Juris Voorn és mások a Colosseumban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sziget: Ben Klock, Juris Voorn és mások a Colosseumban Ben Klock, Joris Voorn, Sasha és Matador is fellép a Sziget fesztivál underground elektronikus zenei helyszínén, a Samsung Colosseumban augusztus 10. és 15. között.

A mintegy háromezer főt befogadni képes építmény központi táncterén belülre épített dj-pult egy gigantikus gladiátort idéz, benne pedig egymást fogják váltani a Sziget ideje alatt az alternatív elektronikus műfajok legjobbjai. A hatalmas méretek mellett érdekes dizájnelemek teszik teljessé a látványt, és a helyszín hang- és fénytechnikája is kiváló.

A Colosseum egyedi helyszínén fellépők sorában Ben Klock, Joris Voorn, Sasha és Matador mellett ott lesz a már korábban bejelentett Nina Kraviz, Kölsch és Set Troxler, továbbá Boston 168 live, Denis Sulta & Mella Dee, Eelke Kleijn, Etapp Kyle & Daria Kolosova, fka.m4a, Francois X, Gerd Janson, Glowal, Héctor Oaks & SPFDJ pres SPFOAKS, Honey Dijon, Imogen, John Talabot, Joone, La Fleur, Nicolas Lutz, Or:la, Patrice Bäumel, Paula Temple, Perc, Roi Perez, Shanti Celeste, SLV, SNTS, Viper Diva, Willikens & Ivkovic és Zioner.

A kép forrása: https://kulturjunkie.blog.hu/ 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Dukay Barnabás és Szécsi Lőrinc művei Pécsen
Palojtay János doktori koncertjéről
A pécsi Quartet L'azz formációról

Más művészeti ágakról

FISZ 25, Korpa Tamás portrébeszélgetés
Fiala Borcsa: Lepkebáb, Kolibri, 2023


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés