bezár
 

zene

2022. 06. 27.
Négy esti programmal készül júliusban az Óbudai Társaskör
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy esti programmal készül júliusban az Óbudai Társaskör Klasszikus és dzsesszkoncertek, valamint színházi előadás várja a közönséget júliusban esténként az Óbudai Társaskör kertjében.

Elsőként, július 7-én a Liszt Ferenc Kamarazenekar ad koncertet, amelyen Grieg Holberg szvitje, Mendelssohn a-moll vonósnégyese és Csajkovszkij Vonósszerenádja csendül fel.

Július 16-án a Mozart az egész világ! című önismereti operakoncerten a Figaro házassága, a Don Giovanni és a Cosi fan tutte operák részleteit adják elő FaReMiDo Társulat tagjai sok improvizációval, helyzetkomikummal és párbeszéddel fűszerezve.

Klem Viktor előadásában, Radnai Márk rendezésében lesz látható Patrik Süskind A nagybőgő című monodrámája július 22-én. Az előadásban a nagybőgős őszintén vall az életéről, szerelméről, a zenéhez, az élethez fűződő viszonyáról, gyengeségeiről és néha megszólaltatja hangszerét.    

Július 29-én Blue Canarro Group szokatlan, 9 fős felállással lép színpadra. Saját dalokkal, kedvelt slágerekkel, nosztalgikus múlt századi kuplékkal, dzsessz és a bossa nova számokkal szórakoztatják a közönséget.

 

Kép forrása: https://hu-hu.facebook.com/obudaitarsaskor/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés