bezár
 

film

2022. 07. 15.
Ismét ingyenes szabadtéri mozi a BudaParton
Például a Mission Impossible, a Halálos Iramban, valamint a Mamma Mia című filmeket vetítik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ismét ingyenes szabadtéri mozi a BudaParton Ismét ingyenes szabadtéri mozi várja az érdeklődőket augusztus végéig a BudaParton, ahol többek között a Mission Impossible, a Halálos Iramban, valamint a Mamma Mia című filmeket vetítik le.

A tavalyi siker után idén péntektől egészen augusztus 20-ig újra ingyenes filmvetítésekkel vár mindenkit a BudaPart. A Lágymányosi-öbölnél található szabadtéri moziban a közel és a kicsit régebbi múlt legnagyobb filmsikereit mutatják be - olvasható a közleményben.

Mint írják, az első hétvégén péntek este a Mamma Mia, szombaton pedig a Grease című filmeket vetítik le. Ezt követően július 22-én a Mamma Mia 2, július 23-án a Chicago, július 29-én a Senki, majd július 30-án a Jurasssic World: Bukott Birodalom című filmeket láthatják az érdeklődők.

Augusztus 5-én a Tökéletes hang, augusztus 6-án a Tökéletes hang 2, augusztus 12-én a Halálos Iramban 7, augusztus 13-án a Halálos Iramban 8, augusztus 19-én a Hang nélkül, augusztus 20-án pedig a Mission Impossible - Utóhatás című filmeket vetítik.

Az előadások az időjárástól függően sötétedéskor, várhatóan 20:30 és 21:00 óra között kezdődnek. Autóval parkolni a Kopaszi-gát nyilvános, fizető parkolójában lehet. A programok helyszíne a BudaPart - Kopaszi-gát amfiteátrum.

Az aktuális vetítésekről bővebb információk a szervező Cinema Center, valamint a BudaPart közösségimédia-oldalain találhatók - áll az összegzésben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Jérome Commandeur: A hónap dolgozója
Taika Waititi: Thor: Szerelem és mennydörgés
Joseph Kosinski: Top Gun: Maverick
Daniel Kwan – Daniel Scheinert: Minden, mindenhol, mindenkor

Más művészeti ágakról

Adalékok Harnoncourt Máté-passiójához
színház

17. Gyulai Shakespeare Fesztivál
Neil Schusterman: Kaszás. Lampion Kiadó, 2022
art&design

Reflexió a Koreai Kulturális Központ Közös ihlet: hangul Jun Dongdzsu költészete nyomán című kiállításáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés