bezár
 

irodalom

2023. 05. 10.
A Fiatal Írók Szövetsége online irodalmi műhelyt indít
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Akadálymentesített Jelenlét azoknak kínál online lehetőséget, akik kíváncsiak a szépirodalmi szövegalkotás praktikáira, illetve szeretnének jártasságot szerezni a kritikai észrevételek megfogalmazása és befogadása terén, de valamilyen oknál fogva nem tudnak jelen lenni a szövetség által szervezett fővárosi műhelyalkalmakon. A műhelyt Szabó Imola Julianna és Juhász Tibor vezeti. - értesítették a szervezők a prae.hu művészeti portált. 

Az Akadálymentesített Jelenlét vezetői, Szabó Imola Julianna és Juhász Tibor, elsősorban azoknak a vers- és/vagy prózaírással foglalkozó szerzőknek a jelentkezését várják, akik életkörülményeik miatt (például testi vagy szociális értelemben) valóban akadályozva vannak a személyes részvételben! Az első online műhelyalkalomra május 20-án 16 és 19 óra között kerül majd sor.

Arra kérik az írókat és a költőket, hogy az első alkalomra történő felkészülés miatt az írásaikat, amelyek terjedelme lehetőleg ne haladja meg a 10-12 ezer leütést, a műhelyvezetők e-mail-címére juttassák el legkésőbb május 10-ig: saskatanc@gmail.com; 1juhasztibor1@gmail.com.

Az eseményről itt olvashatnak bővebben. 

Kép forrása: Fiatal Írók Szövetsége

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója
irodalom

Vaktérkép


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés