bezár
 

zene

2023. 05. 13.
CityRocks koncert Veszprémben és Szatmárnémetiben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
CityRocks koncert Veszprémben és Szatmárnémetiben Nagyszabású koncertet ad a több száz rockzenészből álló CityRocks június 18-án Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben, majd július 29-én az erdélyi Szatmárnémetiben.

A CityRocks Veszprémbe a Hangjáték, a VEB2023 EKF zenei fejlesztési program meghívására érkezik - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Mint írják, a program célja az amatőr zenélés népszerűsítése, a zenei oktatás, a közösségi zenélés új, városi koncepciójának kialakítása.

A CityRocks veszprémi és az erdélyi kétórás koncertjére énekesek, gitárosok, basszusgitárosok, dobosok és billentyűs hangszeresek is jelentkezhetnek fellépőnek. A felvételt nyerő zenészek a szervezők által készített oktatóvideók segítségével készülhetnek fel, így a kevésbé rutinos zenészek is helyt tudnak állni. Jelentkezni saját zenei produkcióról készült videóval lehet a www.cityrocks.eu oldalon.

A koncerteken sok száz zenész, a kisgyerektől az idős emberekig, a gyári munkástól a topmenedzserig vesz majd részt - idézi a tájékoztató Gajda Ferenc főszervezőt, aki szerint mindkét helyszín szimbolikus tartalommal is bír. A veszprémi rendezvény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre.

Az erdélyi koncert a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalának támogatásával, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ szervezésében valósul meg - áll a közleményben.

A kép forrása: https://www.facebook.com/cityrocksproductions/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Richard Strauss Rózsalovagja a Holland Nemzeti Operaházban
Palojtay János doktori koncertjéről
Roger Waters-koncert, MVM Dome, 2023.04.23.
A pécsi Quartet L'azz formációról

Más művészeti ágakról

A cannes-i filmfesztiválon láttuk Jessica Hausner legújabb filmjét
Beszélgetés Majoros Áron Zsolt szobrászművésszel
Az Atmosphere rendezvénysorozat első estje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés