bezár
 

színház

2023. 09. 30.
Megnyílt a Karinthy Stúdió
A Karinthy Színház stúdióterme Budán várja a nézőket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megnyílt a Karinthy Stúdió A Karinthy Színház új színháztermet nyitott Karinthy Stúdió néven, amely az idei évadtól több előadásnak is otthont ad - közölte a budai teátrum pénteken az MTI-vel.

A közleményben Olt Tamás igazgatót idézik, aki elmondta: a Karinthy Színház célja, hogy az újragondolt stúdióelőadások mellett a társulati tagoknak és a fiatal tehetségeknek is lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra egy-egy önálló est vagy előadássorozat keretében.

Szkéné színház

Mint írják, az új színpadon először a Margarída asszony című monodrámát láthatták a nézők csütörtökön.

A közleményben Balázs Andreát, az előadás főszereplőjét idézik, aki elmondta, hogy a stúdiószínpad rengeteg potenciált rejt magában. "Például besétálhatok a nézők közé, amire a nagyszínpadon nem lenne lehetőség. Emiatt a kapcsolat még személyesebb a közönséggel" - emelte ki a színésznő.

Roberto Athayde Margarída asszony című darabját Böhm György rendezésében láthatja a közönség. A humorral teli groteszk dráma egy boldogtalan asszony vergődése a minket körülvevő, egyre őrültebb világban. A Karinthy Színház előadásának meghatározója a színésznő, Balázs Andrea - írják a darabról, amely legközelebb szombaton látható a stúdiószínpadon.

A közleményben kiemelik, hogy a színház továbbra is támogatja azokat a kezdeményezéseket és megmozdulásokat, amelyek programokhoz juttatják azokat a gyermekeket, családokat és fiatal felnőtteket, akik hátrányos helyzetükből adódóan nem részesülhetnek kulturális élményekben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Istentelen ifjúság a Radnóti Színházban
Üvegcipő a Vígszínházban

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés