bezár
 

art&design

2024. 03. 08.
Jubileumi nappal ünnepli fennállását a Mai Manó Ház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jubileumi nappal ünnepli fennállását a Mai Manó Ház A Mai Manó Ház felépítésének 130., a Magyar Fotográfusok Háza megnyitásának 30. és a Pécsi József Fotográfiai Szakkönyvtár megnyitásának 25. évfordulója alkalmából jubileumi nappal ünnepel március 18-án a budapesti Mai Manó Ház.

Az évfordulók alkalmából a Mai Manó Ház dolgozói a reggeli órákban tiszteletüket teszik a névadó Mai Manó sírjánál, a Kozma utcai izraelita temetőben.

A Mai Manó Házban meghosszabbított nyitvatartási idő, a "császári és királyi" fényképész életet, a ház történetét ismertető vezetések és vetítések, valamint archaikus technikát bemutató workshop várja az érdeklődőket. Emellett Zalka Imre vándorfotográfus rendhagyó záró tárlatvezetést tart A múlt megjövendölése - A Zohar Studios fotói Stephen Berkman interpretációjában című kiállításban.

A workshop kivételével a programok és a Mai Manó Ház aktuális kiállításai (Mások bőrében - Elsa és Johanna számos élete, A múlt megjövendölése - A Zohar Studios fotói Stephen Berkman interpretációjában, valamint Mai Manó fotográfiái) is ingyenes látogathatók március 18-án.

A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött, további részletek a maimano.hu oldalon érhetők el.

Kép forrása: Mai Manó Ház

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Az antropomorf jelleg mint animációs karaktertipológiai megközelítés

Más művészeti ágakról

Kritika Kállay Eszter Vérehulló fecskefű című kötetéről
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés