bezár
 

irodalom

2024. 05. 14.
Elérhetővé válik Magyarországon a Bookmate
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Már Magyarországon is elérhető a Bookmate, a világ egyik legnagyobb e-könyv és hangoskönyv szolgáltatójának katalógusa, amelynek több millió címet tartalmazó kínálatából a felhasználók korlátlanul válogathatnak e-könyveket és hangoskönyveket havi fix előfizetésért. Erről a cég tájékoztatta a prae.hu művészeti portált.

A Bookmate egy előfizetéses e-könyvtár szolgáltatás, amely 20 országban és 16 nyelven kínál könyveket és hangoskönyveket. Katalógusa több mint 15 millió e-könyvet és hangoskönyvet tartalmaz. A világ legnépszerűbb könyvkiadóinak nemzetközi irodalmi választékát kínálja a magyar könyvkiadók népszerű kiadványaival együtt, beleértve több mint 5000 magyar nyelvű kötetet és több mint 500 magyarul megszólaló hangoskönyvet. Az alkalmazás azt nyújtja az olvasóknak, amit a Spotify a zenehallgatóknak vagy a Netflix a film- és sorozatnézőknek: havi fix előfizetési díjért korlátlan hozzáférést magyar és további 15 nyelven választható tartalmakhoz. A mobilalkalmazás iOS, Android és webes felületen elérhető Bookmate előfizetői korlátlan számú e-könyvet és hangoskönyvet olvashatnak, hallgathatnak akár internetkapcsolat nélkül, offline.  

A Bookmate könyvtára a legkülönfélébb műfajokban kínál tartalmakat: a szépirodalomtól a tényirodalmon át a detektívregényekig, a romantikus történetektől a YA irodalomig vagy a gyerekkönyvekig. Az alkalmazás elemzi az előfizetők olvasási szokásait, személyre szabott ajánlórendszere és a szerkesztők havonta küldött javaslatai segítik felhasználóinkat abban, hogy felfedezzék a könyvkiadók ízlésüknek megfelelő újdonságait. Továbbá a felhasználók követhetnek más, regisztrált könyvrajongókat, elmenthetnek fontos idézeteket, jegyzeteket, feltölthetik a Bookmate-re FB2 vagy EPUB formátumban kedvenceiket, és megoszthatják egymással olvasmányélményeiket.

Kép forrása: Bookmate

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett
irodalom

Krasznahorkai László Zsömle odavan című regényéről
Április 11-én Szóbeli figyelmeztetés címmel tartottak felolvasást
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről

Más művészeti ágakról

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
gyerek

Családi program 2024. június elsején
Luca Guadagnino: Challengers
Dev Patel: A Majomember


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés