bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Ocsenás Péter Bence --

felhasználói adatlapja

Ocsenás Péter Bence által feltöltött cikkek:

Nők férfiak nélkül
Nők férfiak nélkül
Andrei Kutsila Amikor a virágok nem hallgatnak című filmje a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
A diktatúra ellen tüntető nők traumáit bemutató dokumentumfilm szürreálisnak tűnő világot tár elénk, amelynek szemlélése során a felismerés elkerülhetetlen: az Amikor a virágok nem hallgatnak nem művészi túlzás, mindez tényleg most történik, a valóságban.
Barackfák közé zárva
Barackfák közé zárva
Carla Simón: Alcarrás
A berlini filmfesztiválon bemutatott és a legjobb film díját elnyerő Alcarrás egy spanyol földművelő család otthonába kalauzol, mikor a család középgenerációját a faluban megjelenő modern gazdálkodás súlyos döntésre kényszerít.
Felperzselt jelen
Felperzselt jelen
November 8–20. között rendezték meg idén a Verzió Filmfesztivált
Háború és háború. Könnyen elsiklik felette az ember tekintete, a felszínen nem látható. Filmek, sorozatok, reklámok. Minden boldog, minden nyugodt. November 8–20. között rendezték meg Magyarországon a Verzió emberi jogi dokumentumfilm-fesztivált, már 19. alkalommal. Dokumentumfilmek, a világ minden tájáról. Filmek, amelyek megmutatják, mi van a felszín alatt.
A végén mindig az élet győz
A végén mindig az élet győz
Laurent Charbonnier & Michel Seydoux: A tölgy ‒ Az erdő szíve
Mikor avassam be a gyereket? Elég nagy már hozzá? Egyáltalán, elmondjam neki? Hogy az élet nem olyan, mint a mesékben. Hogy nincs mindig happy end. A gyereknevelés súlyos kérdései. A tölgy ‒ Az erdő szíve gyerekeknek készült dokumentumfilm, amely nem szól másról, mint magáról az életről. De elég bátran nyúl a témához?
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés