bezár
 

zene

2009. 08. 05.
Hétfőn Palya Bea a PRAE.HU vendége
2009. aug. 10. 19:00 (TreffOrt Kert (a Könyvtár Klub terasza, Budapest, VIII. Múzeum krt. 4.))
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A múzsák művészete sorozat művész nőkről, akik hivatásból formálják a világot. A harmadik rész vendége Palya Bea énekes. A találkozás élménye mellett a közönségből egy szerencsés az új, Egyszálének című, dedikált Palya Bea albumot is magával viheti!
Magyarul az alkotó lehet művész vagy művésznő. A szavakon túl mennyiben érvényes ma még a különbség? A szerepcserék és tévesztések közepette hogyan találja meg a helyét a világban a művész, ha nő? Mit lát, és mit akar megmutatni? És mi az, amit csak ő tud?

A sorozat gondolati fonala e kérdésekből indul ki, és mai magyar alkotó nőkkel folytatott beszélgetésekben szeretne adni néhány lehetséges választ. Most Palya Bea mesél, akit Balogh Endre kérdez zenéről, énekről, életről, szenvedélyről. Közben ízelítő is megszólal az énekesnő új, Egyszálének című albumáról, és első kézből nyílik fel néhány személyes műhelytitok. A közönség is bátran csatlakozhat a beszélgetéshez, sőt! Az esten meglepetés-játék várja a szerencsést, aki ültő helyében megnyeri Palya Beától a dedikált CD-t.

Palya Bea: Egyszálének


2009 júniusában indult sorozatunk korábbi vendégei voltak:
Falcsik Mari és Rutkai Bori
Bácskai Júlia és Szalay Kriszta

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Nils Frahm: Day
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés