bezár
 

film

2011. 07. 31.
Július 28-tól augusztus végéig SZÁNSÁJN 2 fesztivál a Cirko-Gejzír moziban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Július 28-tól augusztus végéig SZÁNSÁJN 2 fesztivál a Cirko-Gejzír moziban A tavalyi nagy sikerre való tekintettel és a Cirko-rajongók unszolásának engedve idén ismét vár a SZÁNSÁJN fesztivál, a programon: egy új bemutató, a nézők által a facebookon megszavazott régi filmek, DVD börze, gépház látogatás, fröccs és málnaszörp minden jegyhez...
Július 28-tól vette kezdetét a Cirko-Gejzír mozi nyári fesztiválja, a SZÁNSÁJN 2. Íme, a részletek:

DVD BUTIK: Idei újdonság, hogy használt DVD-kből börzét rendeznek a moziban. Bárki beviheti azokat a DVD-it, amiket már megunt, vagy soha nem is szeretett igazán, és új filmekre cserélheti őket. Jöhet játék-, dokumentum-, vagy rajzfilm is, a lényeg, hogy használható állapotban legyen. A behozott DVD-kért cserébe kupont adnak, és pontosan ugyanannyit vihet majd haza mindenki, ahány filmmel ő maga hozzájárult a börzéhez.

GÉPHÁZ LÁTOGATÁS: Idén is bemutatja a Cirko-Gejzír gépésze a Cirko-Gejzír gépházát. Várják mindazok jelentkezését, akiket érdekelnek a mozigépek, a cirkós kulissza titkok és szivesen kipróbálnák magát a vetítést is. Július 28-tól augusztus végéig lehet gépházat látogatni, előreláthatólag a keddi és a csütörtöki napokon. Jelentkezni a press@cirkofilm.hu címen lehet.

SPRICC: Idén is fröccs és málnaszörp jár a SZÁNSÁJN ideje alatt a mozijegy mellé!

Amador - Magaly Solier

ÚJ FILM:
A fesztivál nyitófilmje egy új cirkós bemutató, az Amador. Ezt a filmet csak a Cirko-Gejzír fogja játszani, méghozzá július 28-tól. Az Amadornak ugyanaz a sokak által nagyon megkedvelt perui színésznő, Magaly Solier a főszereplője, mint a 2009-ben Berlinben Arany Medvével jutalmazott Fausta éneke című filmnek. Bár az Amadorban alakított szerepében sírási rekordot dönt a színésznő, a film a szociális háttérrel megtámogatott szentimentális mesét lehengerlő egyszerűséggel és remek (fekete) humorral, igen őszintén tálalja.

RÉGI FILMEK: Természetesen újra műsorra tűzik a rég nem látott ritkaságokat is. Bárki a Cirko-Gejzír és a SZÁNSÁJN műsorának a tervezőjévé válhat, hiszen szavazást indítottak a facebook-on. Az itt lévő listáról Kattints te is ide, hogy te magad választhasd ki, milyen filmet szeretnél látni!Részletek: http://www.cirkofilm.hu/hirek/

Facebook: http://www.facebook.com/pages/cirko-gejz%C3%ADr-mozi/346607650218?sk=wall


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Steve Lightfoot: Ne higgy a szemének!
Magyar rövidfilmek a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon
Emerald Fennell: Ígéretes fiatal nő

Más művészeti ágakról

színház

Shakespeare, amikor magyar és abszurd Shakespeare, amikor magyar és abszurd
Hamlear a Gyulai Várszínházban
irodalom

Termőtestek Termőtestek
Sepsi László regényrészlete a Prae spekulatív fikció témájú számából
színház

Kinek szól a taps? Kinek szól a taps?
III. Richárd Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés