bezár
 

art&design

2019. 03. 07.
Stúdió Videó klub vol. 5. az FKSE-ben
Lichter Péter játékfilmjét vetíti az FKSE videóklubja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stúdió Videó klub vol. 5. az FKSE-ben Lichter Péter harmadik játékfilmjét, az Üres lovakat nézheti meg a közönség az FKSE 2019 tavaszán elindított Stúdió Videó klubjában. 

2019 tavaszán indította el az FKSE a videóművészeti munkákat és kísérleti filmeket válogató Stúdió Videó klubot, amely az őszi Prizma filmklubhoz hasonlóan kéthetente, hétfőnként kerül megrendezésre, a Stúdió közösségi terében - olvasható az FKSE leírása az esemény oldalán. 

A Stúdió Videó klub célja olyan kísérleti filmeket, videómunkákat bemutatni, amelyekhez ritkán van hozzáférésünk, aktuálisnak érezzük a róluk való beszélgetést, vagy egyszerűen szeretnénk közösen megnézni őket. A közművelődési szándék mellett a másik cél, hogy a jövőben a tagság körében születő videómunkákat, filmeket, egyéb mozgóképes projekteket is megoszthassák a közönséggel. 

Az ötödik videóklub egy különleges alkalom lesz, amelynek keretében Lichter Péter harmadik játékfilmjét, az Üres lovakat lehet megtekinteni. A vetítést követően Lichter Péterrel és Kránicz Bencével beszélgetnek.  
 

Az eseményen való részvétel ingyenes.

További információ: az esemény facebook oldalán

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Megnyitószöveg Borbély Zita Egy komposzt mintázatai című kiállításához
art&design

Interjú Hegyi Lóránddal
art&design

Interjú Hegyi Lóránddal

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés