bezár
 

art&design

2019. 03. 07.
Stúdió Videó klub vol. 5. az FKSE-ben
Lichter Péter játékfilmjét vetíti az FKSE videóklubja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stúdió Videó klub vol. 5. az FKSE-ben Lichter Péter harmadik játékfilmjét, az Üres lovakat nézheti meg a közönség az FKSE 2019 tavaszán elindított Stúdió Videó klubjában. 

2019 tavaszán indította el az FKSE a videóművészeti munkákat és kísérleti filmeket válogató Stúdió Videó klubot, amely az őszi Prizma filmklubhoz hasonlóan kéthetente, hétfőnként kerül megrendezésre, a Stúdió közösségi terében - olvasható az FKSE leírása az esemény oldalán. 

A Stúdió Videó klub célja olyan kísérleti filmeket, videómunkákat bemutatni, amelyekhez ritkán van hozzáférésünk, aktuálisnak érezzük a róluk való beszélgetést, vagy egyszerűen szeretnénk közösen megnézni őket. A közművelődési szándék mellett a másik cél, hogy a jövőben a tagság körében születő videómunkákat, filmeket, egyéb mozgóképes projekteket is megoszthassák a közönséggel. 

Az ötödik videóklub egy különleges alkalom lesz, amelynek keretében Lichter Péter harmadik játékfilmjét, az Üres lovakat lehet megtekinteni. A vetítést követően Lichter Péterrel és Kránicz Bencével beszélgetnek.  
 

Az eseményen való részvétel ingyenes.

További információ: az esemény facebook oldalán

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
art&design

Mindenből lehet meríteni Mindenből lehet meríteni
Interjú Maurer Dórával külföldi élményekről, lehetőségekről, fordulópontokról és képzésekről
art&design

Rajtunk kívüli rend Rajtunk kívüli rend
Gálhidy Péter Sarokvas című kiállításáról (Megnyitó)
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről

Más művészeti ágakról

Sziget Fesztivál, 2019. augusztus 12.
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban Magyar siker a legjelentősebb kreatív portfólióban
Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
Mészöly Ágnes - Molnár T. Eszter: Az Emberek Országa


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés