bezár
 

színház

2019. 08. 24.
Erdélyben turnézik Mahó Andrea
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Erdélyben turnézik Mahó Andrea Ötállomásos erdélyi turnéra indul ősszel Mahó Andrea. A színész-énekes koncertsorozatán neves vendégekkel lép színpadra. Zilahon, Désen, Nagybányán, Temesváron és Brassóban fog fellépni, a műsorban vele lesz Csengeri Attila, Koós Réka, Egyházi Géza és Vikidál Gyula is.

Az Azért vannak a jó barátok című turné szeptember 17-én indul Zilahon és október 7-én zárul Brassóban. Mint a művész kifejtette, repertoáron lesznek dalok a Madách Színházban játszott musicalekből, de lesznek rockdalok, crossoverek is. Madách színházas kollégáival olyan dalokat adnak elő, amelyek világszerte ismertek.

Szkéné színház

Színházi bemutatói kapcsán Mahó Andrea beszámolt arról, hogy a Magyar Színházban novemberben mutatják be A kincses sziget című musicalt, amelyet először játszanak Magyarországon. A darabban a főszereplő édesanyját alakítja. "Korábban elsősorban naiva szerepeket játszottam, a változást talán a Mary Poppins című musical hozta meg, a komolyabb női karakterek közé tartozik A kincses szigetbeli szerep is. Erre meg kellett érnem belülről és az énekhang tekintetében is".

A művésznő a Madách Színházban a Mary Poppins mellett a másik két sikeres musicalben, Az operaház fantomjában és a Rocksuliban is látható lesz ősszel.

A kép forrása: pestimagyarszinhaz.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

színház

A beszéd nagyon komoly automatizmusunk A beszéd nagyon komoly automatizmusunk
Interjú Kelemen Márta logopédussal, beszédtechnika tanárral
Interjúsorozat a cirkuszról, változásokról, zártságról és nyitottságról, klasszikus és új találkozásairól
színház

Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel Karneváli bolondozás szerelmi körítéssel
A Sok hűhó semmiért a tbiliszi Ifjúsági Színház előadásában
A zuhanás sokkja a MáSzínházban

Más művészeti ágakról

art&design

Ne legyen diszkrét Ne legyen diszkrét
Bob Dylan: „Életem az utca, ahol járok" / Reök-palota, Szeged
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
Mészöly Ágnes válaszai a prae.hu körkérdésére


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés