bezár
 

film

2019. 09. 18.
Péntekig lehet nevezni a Blue Danube Filmfesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Péntekig lehet nevezni a Blue Danube Filmfesztiválra Még péntekig, szeptember 20-ig lehet filmekkel nevezni a 3. Blue Danube Filmfesztiválra. A fesztivál 2019 novemberében két fővárosban kerül megrendezésre, november 17–20-ig Bécsben a Schikaneder moziban, november 21–24-ig Budapesten a Lurdy-ház mozijában vetítik a hivatalos programot.

Eddig is 5 földrészről érkeztek rövidfilmek, animációk, dokumentumfilmek, kísérleti filmek, de a szervezők ezen a héten is várják a nevezéseket, különösen magyar filmeket látnak szeretettel.

Továbbra is számítanak az új filmes formák keresőire, társadalmi és egyéni problémák filmes kutatóra. A hivatalos program október közepén kerül meghirdetésre, a vetítések és a kiegészítő programok részletei 2019. november 4-től lesznek elérhetők a fesztivál honlapján. Ugyaninnen érhető el maga nevezési felület és a fesztivál szabályzata, nevezési határidők, díjak, technikai részletek.

Kísérőprogramként szervezés alatt van egy olasz és egy portugál blokk, firenzei és lisszaboni partnerfesztiválok válogatásából. A fesztivál szervezői a napokban közösségi finanszírozási kampányt is indítottak.

Forrás: 3. Blue Danube Filmfesztivál

Kép forrása: KULTer

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nora Fingscheidt: Kontroll nélkül
Háttérinterjú Osváth Gáborral a fiatal magyar filmről, pályakezdésekről, motivációról
Frédéric Tellier: A tűzön át

Más művészeti ágakról

színház

Játszma mindhalálig Játszma mindhalálig
Láthatáron Csoport: Hagyaték
színház

Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma Az önfelvállalás és az én-beszéd hatalma
Csórics Balázs Lélektükrök című önismereti irodalmi estjének napok múlva is dolgozó visszhangjai
Háttérinterjú Barda Beátával és Szabó Györggyel a Trafó működéséről, kapcsolódó projektekről, a nemzetközi beágyazottságról
irodalom

A sellők fájdalma A sellők fájdalma
Krimírás és a nők elleni erőszak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés