bezár
 

art&design

2019. 11. 03.
Képzést indít jövő januárban a kortársPRos
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Képzést indít jövő januárban a kortársPRos A kortársPRos a hazai piacon egyedüli összművészeti ügynökségként több, mint 15 éve kulturális kommunikációval és brandépítéssel foglalkozik. Jövő januárban továbbképzést tart a marketingesek és PR-osok számára.  

A tizenkét hétig tartó képzés célja, hogy a forprofit szcéna meghatározó szereplői és döntéshozói lássák, mi zajlik a film, komolyzene, színház, képzőművészet, design, irodalom és tánc világában, valamint megismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, amelyeket saját cégeik brand építésében hatékonyan használhatnak fel.

2020. január végén a kortársPRos elindítja kulturális szponzorációs és támogatási továbbképzését vállalati marketingesek és kommunikációs munkatársak számára.

Az oktatók között megtalálhatók: Zachar Balázs (producer, Kalocsay Gergely (Magyar Nemzeti Filmalap jogtanácsosa), Jászay Tamás (színházi kritikus, szerkesztő, Revizoronline), Mattyasovszky-Zsolnay Bálint (színházi menedzser), Bérczi Linda (képzőművészeti menedzser, a Budapest Art Week igazgatója), Szabó György (Trafó menedzser igazgatója), Csabai Máté (komolyzenei újságíró és szerkesztő), Egri Gábor (Müpa értékesítési és marketing igazgatója), Valuska László (Margó Irodalmi Fesztivál igazgatója), Osvárt Judit (Design Hét Budapest kurátora), Balogh Máté András (kortársPRos ügyvezetője).

További információ a képzésről itt érhető el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Harsány mélymerülés Harsány mélymerülés
Tót Endre: Layout festmények 1988-1991
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról

Más művészeti ágakról

Interjú Láng Annamária színművésszel a külföldi színjátszásról, rendezőkről, idegen nyelvekről
irodalom

Kidobni a metafizikát Kidobni a metafizikát
Kritika Purosz Leonidasz „Egy férfi sosem hagyja félbe” című kötetéről (Magvető, 2019)
gyerek

Premier: MIT – Az ember tragédiája rövidítve
November 13-án a TRIP hajón


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés