bezár
 

art&design

2019. 11. 03.
Képzést indít jövő januárban a kortársPRos
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Képzést indít jövő januárban a kortársPRos A kortársPRos a hazai piacon egyedüli összművészeti ügynökségként több, mint 15 éve kulturális kommunikációval és brandépítéssel foglalkozik. Jövő januárban továbbképzést tart a marketingesek és PR-osok számára.  

A tizenkét hétig tartó képzés célja, hogy a forprofit szcéna meghatározó szereplői és döntéshozói lássák, mi zajlik a film, komolyzene, színház, képzőművészet, design, irodalom és tánc világában, valamint megismerjék a bennük rejlő lehetőségeket, amelyeket saját cégeik brand építésében hatékonyan használhatnak fel.

2020. január végén a kortársPRos elindítja kulturális szponzorációs és támogatási továbbképzését vállalati marketingesek és kommunikációs munkatársak számára.

Az oktatók között megtalálhatók: Zachar Balázs (producer, Kalocsay Gergely (Magyar Nemzeti Filmalap jogtanácsosa), Jászay Tamás (színházi kritikus, szerkesztő, Revizoronline), Mattyasovszky-Zsolnay Bálint (színházi menedzser), Bérczi Linda (képzőművészeti menedzser, a Budapest Art Week igazgatója), Szabó György (Trafó menedzser igazgatója), Csabai Máté (komolyzenei újságíró és szerkesztő), Egri Gábor (Müpa értékesítési és marketing igazgatója), Valuska László (Margó Irodalmi Fesztivál igazgatója), Osvárt Judit (Design Hét Budapest kurátora), Balogh Máté András (kortársPRos ügyvezetője).

További információ a képzésről itt érhető el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Felesleges Pillangó Felesleges Pillangó
Urbán Tamás kiállítása a Capa Központban
art&design

Pluszt adni a történetekhez Pluszt adni a történetekhez
Interjú Futaki Attila képregényrajzolóval a képregény műfajról, az alkotás folyamatáról, a különböző műfajok viszonyáról
art&design

Sorsszimfóniák Sorsszimfóniák
Az ugyanolyanok című kiállításról
art&design

Ne tegyétek reám... Ne tegyétek reám...
Havas Ádám nyitóbeszéde Trapp Dominika kiállításához

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Pluszt adni a történetekhez Pluszt adni a történetekhez
Interjú Futaki Attila képregényrajzolóval a képregény műfajról, az alkotás folyamatáról, a különböző műfajok viszonyáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés